reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

czytam was ale nie mam siły na nic, pół dnia przeleżałam w wannie, mam nadzieje ze jutro będzie lepiej

Bobo ja nie lubię piwa, wolę wino lub drinka ale z takiej słodkiej wódki

Martuś co się dzieje??? czytałam wpis na fb

Bietka mmmm czipsy chętnie i mufinki od Justi:))

reklama
Czesio jest the best,hihi pół palestynenczyk,dobre!!!
A piwo jest a fuj!!!Naleweczki i słodkie lub pół słodkie winko jest pycha!!!
Aguś a co tobie jest,bo nie wiem,może napisz na g lub priv.
Martuś a co u ciebie się dzieje???

Aga ale o to ze m dziś został z małym ? no bo ja poszłam na zakupy a mały jak mnie nie ma to płacze wręcz wyje nawet u m i dosłownie po godzinie kiedy wracam bo mały płacze heh... i biegiem do chaty a uśpiłam go przed wyjściem generalnie nic sie nie stało mały zawsze płacze jak mnie nie ma już taki jest mamusi ;-)
Krysiu nic nic się nie dzieje ot mój synek jest mamusi i z nikim nie chce zostac

Martuś współczuję ci kochana nie gniewaj się na mnie ale taka rada zostawiaj go jak najczęściej z m żeby się przyzwyczajał bo będziecie mieć ciężko jak będziesz musiała iść do pracy i nagle go zostawić na cały dzień

Krysiu mogę tu napisać znowu wyszły mi potworne hemoroidy i nie mogę sobie miejsca znaleźć bo tak potwornie boli

Ostatnia edycja:
Bietka w takim stanie mogę tylko maści i biorę tabletki przeciwbólowe jak byłam w ciąży z Kubą w szpitalu na końcu już to moja doktorka jak mnie zobaczyła od razu wzięła mnie do zabiegowego i dała pyralgine dożylnie na złagodzenie bólu dawali mi jeszcze cyklo 3 fort i zastrzyki na krzepliwość krwi masakra jaki to ból to poród mnie tak nie bolał

Marta ja używam procto gliwenol ale masakra
a czemu m nie chce a co jak pójdziesz do pracy to nie będzie się nim zajmował???

reklama
no moja mama z nim zostanie no bedzie musiał sie mały przyzwyczaic trudno najwyżej bedzie płakał :-(

ja zmykam już spac bo oczy mi sie kleją słodkich snów

Do góry