reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Kinga na razie dobrze dostał wysypki i odetchłam bo to znak że koniec choroby, śpi teraz i ja mu zbiliśmy o 2 to do tej pory gorączki nie ma

Bobo jak na spacerku?

Ostatnia edycja:
jestem

bez chumoru płakać mi się chce.... ale nie będę wam tu smęcić

Smerfi dziękuję:)

Anisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za badania:)

Marta mam nadzieję że to koniec waszych męczarni

Bietka no na próbę nie idziemy jednak

Bobo u nas 25 st palma że szok

Justi nie denerwuj się kochana ja swoje w przedszkolach też przeszłam

6 mamo zdrówka dla was kochani

idę coś porobić żeby nie myśleć

buziaki

Już jestem po lekarzu,w między czasie wstawiłam rosołek.
A więc tak Karolek nie groźna wirusówka na razie i ma brać witaminy ,probiotyk i rutinacee,Franek zdrowy ale ma łykać jakiś syropek by nic nie załapał,Szymek ma skierowanie na prześwietlenie bo nasza pediatra mówi,że to jeszcze nie czas na takie bóle i podejrzewa pęknięcia,a jakie to się okaże,mam na razie dawać mu ibuprofen przeciwbólowo i przeciw zapalnie i smarować maścią rozgrzewającą.Jutro się okaże co i jak,aż się boję i mam stresa!!!A u mnie nie widać oznak choroby,mówiła że to coś na alergię i kazała brać Zyrtec i coś do ssania.

A ja z tego stresu zrobiłam blok czekoladowy i teraz się grzecznie chłodzi.Któraś dziewczynka chętna-ZAPRASZAM!!!

P.S. Mój m przeprosił i obiecał niespodziankę.

reklama
Do góry