reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
hmmmmm marta nie wiem jaka u Was jest temperatura, wczoraj jak u nas było 8 /10 st, Igi miał body z długim spodnie dresowe cienkie i kombinezon ale nie zimowy tylko taki lżejszy ...

ansiaj masaż Was pogodzi :)))) o mecz poszło czy wciąż temat który znamy z g ??? barca awansowała ;-)

kurcze a trzeba kupić już krem do twarzy na słońce - bo ja mam wciąż nivea na każdą pogodę na wiatr i mróz :baffled:

ale macie produkcję...

Bietka ja w taką temperaturę ubieram Kubie body dł rękaw rajstopy dres i cieka czapka i przykrywam go kocykiem:) w kombinezonie i sam pajacyk jest cały mokry spocony

Gosia no dużo w tym jest ubranie, prezent dla księdza, ubranie kościoła, skarbczyk, różaniec i 9 mszy pierwszo piątkowych

zmykam się zbierać na usg i rozwieść zaproszenia na komunię:)

reklama
Do góry