reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka cos Ty :) m wrocil z pracy, przyniosl mi batona, na ktorego czekalam caly dzien i zanim go zjadlam rozbolala mnie szczeka (czasem mnie tak boli w stawach po aparacie). Co za pech :(

Bobo, odpocznij kochana, mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej.

Marta, mama juz jest?

Kochane, zmykam na dzis. Jutro prosze o kciukasy o 8.30.buziaki i milego wieczorku!

jestem:)

kurcze nie mogę z wami posiedzieć, bo co siądę to m męczy daj kompa, jak on nie pójdzie w końcu do pracy to mnie trafi

Ewel zdrówka dla siostry, jak możesz to ją odwiedź będziesz spokojniejsza

Bobo odpocznij:) Dobranoc:)

Anisiaj a boli cię tylko jak chodzisz???czy jak leżysz też??? mnie bolało tylko jak chodziłam ale czasem aż kroku nie mogłam zrobić i wiesz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte:)

Bietka ja nie oglądałam

Smerfi wiesz ja cały czas trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ciebie:))

M ogladal, ja zasnelam. Przebudzilam sie na scenie zabijania psa, dziekuje za wiecej. M mowi, ze warto obejrzec, podejsc do niego z pewnym dystansem, ale jako film jest ok,to byl cytat ;)

Za kciuki nie dziekuje ;)

Aga tylko jak sie ruszam, np. przekrecam na plecy. Wygon m ;)

Zmykam na Rodzinke,paaaa

bietka pranie, sprzatanie i zakupy tak wyglada moj weekend :D

Aga dziekuje :*

Dziewczynki mam pytanie czy ktoras z Was farbowala sobie sama wlosy ? pytam bo zastanawiam sie czy dam rade nalozyc sobie Loreal Casting Gloss, nie mam czasu isc do fryzjera a trzeba odswiezyc kolor :tak:

reklama
grzebyk mam bo czasami koleazka nakladala mi wiec jestem zaopatrzona hehe boje sie ale jak nie wyjdzie to bede wygladala przez tydzien jak stwor z obcej planety heheh

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry