reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

jestem Oli wykąpany najedzony śpi
Aguś wybudziłam go do kapania i na jedzonko teraz spi dalej
Bobo był ochraniacz Oli już pięknie śpi jutro wam wrzuce fotkę
6mamo ale się wkreciłaś ;-)
Gosiu zaraz przejrzę te linki ;-)

reklama
Aguś hehe,ja też jeszcze dziergam.

Bobo starsi chłopcy mają kurteczki,Franuś w zasadzie też już ma,muszę tylko półbuciki im pokupować.
Martuś o tak,szydełko wciąga,hihi!!!

Pożegnam się,ale będę zaglądać-dobrej nocy!!!

Witajcie nie śpię od 4 tej Oli przeziębiony ma katar i kaszel :no: i 37,4 stopni psikam mu solą morską i odciągam fridą jutro mamy wiztę na 8:20 bo miał byc szczepiony

Miłego dnie

Hej Słonca!!!
Martusiu z okazji urodzin, wszystkiego najlepszego, zdrówka, spełnienia najskrytszych marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co do przeziębienia możesz mu podawać Nurofen, albo coś podobnego, co działa przeciwzapalnie. Zdrówka!!

Miłej niedzieli dla każdej!!

dzien dobry :)
marta wszystkiego co najlepsze, spelnienia marzen, pociechy z Olinka i z m , niech sie spelnia wszystkie Twoje marzenia :)

a ja wczoraj kupilam julce smoczek do butelki i dalam du..py. kupilam jej trojprzeplywowy i leci z niego mocno i pic nie chce. dzis m wymieni na "wolny" nawet nie wiedzialam ze sa dwa rodzaje smoczkow do butelek. moze bedzie chciala pic z tego wolniejszego.

reklama
marta myslalam ze jest jeden rodzaj smoczka hihi. mam nadzieje ze wymienia m ten smoczek. bo ja kupilam jeden i pozniej kazlam m kupic drugi i ten co on kupi jest nie otwarty ale opakowanie troche pekniete. no najwyzje kupi nowy jak mu nie wymienia,
jak Olis sie czuje?

Do góry