reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

bietka mowia duzo o tym Scola wiec moze on zostanie?

anisiaj :)

426402_498762223515151_2027962107_n.jpg

reklama
Mam nadzieję że dzisiaj. Mówią o Scoli a ja bym wolała młodszego. Myślę ze oni mają faworytów. Czytałam kiedy książkę ks.Malińskiego o naszym papieżu,o wyborze,emocjach. Karol Wojtyła był faworytem Pawła VI.

Wczoraj się uśmiałam bo mówili jak kiedys trwało konklawe rok:szok:.W końcu zamknęli ich i dawali tylko chleb i wodę .Wybrali:-D

Jeju jakie emocje temu towarzyszą.Wyobrażacie sobie jakie były jak wybrali polaka? Miałam wtedy 5lat.Niewiele pamiętam choc sam moment wybrania zapamiętałam.

anisiaj - Gabrysia :)
gosia chleb i woda, jest sposób:) ale mówią że spieszy im się na obchody Wielkiego Tygodnia i każdy chce szybko wrócić do siebie...
bobo masz balkon ??? bobo jeszcze popołudniu 2 głosowania

A ja mysle, ze jest duzo prawdy w powiedzeniu, ze kto na konklawe wchodzi papiezem, ten wychodzi kardynalem. Zobaczymy.

Ja z kolei czytalam, ze Wojtyla nie byl brany pod uwage dopoki nie wyglosil kilku wykladow przed konklawe, na ktorych zjednal sobie kardynalow.

Ehhh Gabrysia, jak moj Aniolek...

O ktorej nastepne glosowanie?

reklama
lepiej żeby zadziałał Duch Św. niż pośpiech...
w tym przysłowiu dużo prawdy ... obstawiam kardynała z Ghany , serio tak mi się wydaje... no chyba że uprą się na Włocha...

Do góry