reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

justi patataj :-D ciekawa forma leczenia bólu brzucha :-D

anisiaj to nie było złośliwie, wiesz...ja wiem że masz dość... już bliżej niż dalej ;-)

kochane zmykam , dobranoc :*

reklama
Anisiaj, nawet się nie obejrzymy jak 30 tydzień Ci wskoczy:)
Gosia, nie strasz mnie. Ostatnio już któryś raz z kolei tak się stało, i właśnie najgorsze że nic nie pomaga. A nie mam ochoty iść do naszych lekarzy:/

Gosiu, ja szukam plusow tej sytuacji, jak to powiedzial pewien ksiadz-doswiadczenie braku jest czasem potrzebne. I tak sobie mysle, ze te rzeczy, ktorych mi brakuje-od zwyklej kapieli w wannie, spaceru przez normalnosc dnia codziennego, az do spokoju, to sa rzeczy ktore beda mnie cieszyc jak nie wiem co :)

Bietka, wiem Slonce, zartuje :) dobranoc :)

Justi, moze na usg jamy brzusznej sie zapisz?

Anisiaj tak.Jak ja się cieszyłam na tyle ile można było w danej sytuacji z tego że mogę chociąz obolała po cc ale że mogę chodzić,umyć się....W dodatku ta odpowiedzialnośc będą c w ciązy tez ciąży...

usg bardzo wskazane

Justi Kacperek równo w 38.Czekaliśmy do niego i mimo że właściwie wszystko było ok zrobili mi cc żeby nie ryzykować ze względu na pierwszą ciążę. Mój lekarz o to zadbał.Jurde a potem (po poronieniu) tak się zachował.

Z Karolkiem leżałam i urodził się na przełomie 28/29tyg.

Ja do swojego lekarza, który prowadził mi ciążę też nie pójdę i nie polecę go.
Znalazłam usg, i chyba się zapiszę. Zawsze wychodzę z założenia że nic mi nie jest i że szkoda czasu. Mam nadzieję że tak jest:sorry2:

Justi, zrob bedziesz wiedziala na czym stoisz.

Gosiu, masz racje. To piekny stan, ale czasem czuje sie jak inkubator. Ja nie istnieje, tylko bezpieczenstwo Zosi.

Zmykam do m, buziaczki kochane!

Ja też uciekam, aczkolwiek jeszcze mnie kusi żeby popracować. Ale mam nową książkę do czytania i zaległosci w serialach:)
Miłej nocki kochane!!!!

reklama
Do góry