reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

kurde łażą i żebrają u nas po bloku :wściekła/y: matka samotna z 4 dzieci jasne !- dałam jej bułki i ryż bo to miałam

Bobo ekstra to !
Anisiaj butki fajowe

reklama
Ja wlasnie koncze gotowac rosol kurcze nie moglabym tak pracowac w domu bo prawie nic nie zrobilam tylko placze sie po domu chyba pojde spac jak anisiaj hehe

Jeszcze nie poszlam ;) wchlonelam jogurt i pestki dyni. Dzisiaj pichce tylko dla siebie, bo m do 20 w pracy, wiec bedzie leniwa tortilla.

Marcia, butki to evel, nie moje :)

Bietka, wstyd, ale nie wiem jaki mecz :( no i m obiecal jakies romansidlo, zalegle za wczorajsza rocznice, wiec nie wiem czy mu mowic o meczu ;)

Aga, super!:)

Kinia no już widzę ta jego radość, pisałam chrzestnemu że my się na tym nie znamy ale on za to komputerowiec napisał że się zna wie o co chodzi i wie z czego Dominik będzie zadowolony co nie zmienia faktu ze bardzo chciałby wręczyć prezent osobiście

reklama
Do góry