reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Kinga, pierwsze koty...co do zdjęć...pewnie nie wiedzieli jak się zachować, choć to trochę sztuczne, a jak Tobie z tym? widzisz to na plus? wiesz, ja mam koleżankę w pracy, która straciła dziecko w październiku i ona tylko ze mną mogła normalnie pogadać, bez pocieszania "będzie kolejne", "dobrze się stało, bo byłoby chore" itd. To tak, jak we wpsie Gosi na blogu,jedni nie wiedzą co powiedzieć, inni nie mają tej wrażliwości wcale. Ja bałam się powrotu do pracy, a tylko po 2 mcach. I jak weszłam i ktoś chciał mnie przytulić, to powiedziałam, że mają mnie traktować normalnie. Z każdym dniem będzie normalniej, zobaczysz kochana :*

reklama
anisiaj dla mnie tez chowanie zdjec jest sztuczne, przeciez to ich dzieci, maja prawo byc szczesliwi... ja w poniedzialek biore zdjecie Amelki w ramce i postawie sobie na biurku i poprosze ich o wystawienie swoich, myslisz ze to dobry pomysl ? kurcze nie chce zeby czuli sie nie zrecznie

Nie uważam że to sztuczne ale świadczy o ich wrażliwości.Na początek nie chceili sprawiać byś się źle czuła.
A zdjęcie Amelki to dobry pomysł i poproszenie o wyjecie.

kochana, ja myślę, że możesz wziąć zdjęcie i nic im nie mówić, sami się domyślą i pewnie z czasem wystawią. chcieli dobrze, wyszło dziwnie, ale intencje są ważne.

reklama
Do góry