reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo, ja kupowalam na stronie Smyka, teraz pisze z tel, wiec nie wiem czy nadal sa.

Bietka, maja ta ogolna strone, ale z pl cenami. Piekne te rzeczy maja.

Melduje się! tylko nie bijcie. W domu dzisiaj byłam hmmm około 1,5godziny, i wszystko na biega. Jutro lepiej nie będzie. Kubek w domu i nie bardzo mam nawet jak popracować.

Bietka, noooo. Ja mam upatrzone kilka rzeczy, ale dopiero po narodzinach kupie jak bede juz widziala Zosie, bo bajeczne kiecki widzialam, a nie wiem w kogo sie wda z uroda ;)

I wiesz co, maja kilka okazji np 3 bodziaki za 103zl, to przy ich jakosci nie jest dramat. Myslisz, ze w kazdym tk maxxie jest next?

Dziewczyny, a jak to jest z tymi wiazanymi czapkami, bo widzialam rozne opinie?

Justi, witaj :) wrzucaj towar na all, bo czekam ;)

Anisiaj, jutro jadę po towar, ale jeszcze nie wiem jak duże to będą zakupy bo czekam też na przedsawiciela jednej z firm. Co do czapek, ja na początku używałam nie wiązanych, dopiero później jak Kuba był większy używaliśmy wiązane. Ale szczerze, to nie lubiłam wiązać mu pod szyjką.

reklama
ansiaj mój tk maxx ma nexta, ale oczywiście wybiórczo... jakość rewelacja ;-)
justi karniaczek do zatańczenia;-)

anisiaj
dla mnie tylko wiąane teraz (przy każdym ruchu głowy uszy na wierzchy jeśli czapka nie jest wiązana), ale jak Igi był malutki takie na lato do wózka na upał kupowałam wsuwane np. takie
czapeczka-baweniana-agmax-28-cm-ecru.jpg

Do góry