reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
A dlaczego emolium? Pytam z ciekawosci, nie krytykancko :) czytalam wywiadz pediatra, ktory mowil,ze zbyt wiele mam uzywa za delikatnych kosmetykow, ktore sa dla chorej i alergicznej skory, wymienil emolium i oilatum czy cos takiego.

Aniaisj ja mam te próbki ale na początku używałam Oliatum bo Oli miał suchą skórkę a teraz nivea baby płyn do kąpieli i mleczko do ciała
Bobo no to teraz zacznie się wiercic :-D

anisiaj ja uzywam ziajki dla dzieci od 1 dnia zycia natluszczajacej. nie musze juz oliwek stosowac a ta ziajka jest super nawet dla nas starych co sie balsamowac nie lubia lub zapominalskich bo fajnie nawilza :)
marta Olis tez sie przekreca?

używam emmolium do kąpieli bo Igor miał potówki, trądzik niemowlęcy i róże krostki, to od szalika to od czapeczki itp itd.... poleciła położna i pediatra... teraz jak już jest duży - to chyba przestanę zuzyję to opakowanie i koniec,
używam w domu kremu emmolium na suche policzki (kaloryfery) a nivea na mróz, wiatr, (ogólnie na spacer) oraz szamponu i mleczka do ciała nivea... :)))

reklama
anisiaj kazda Ci poleci co innego :) najlepiej sama wybierz poradz sie poloznej . ponoc od 34 tyg juz sie nalezy polozna. kumpela mi cos takiego mowila.

Do góry