reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo na początku to wydaje się trudne, policz ile powinnas dziennie zadać punktów, potem jedz i licz. :-)
Potrzebujesz około 2 godz żeby wszystko przeczytać przemyśleć i już. Mnie tez bylo cieżko i siedziałem po każdym posiłku z kartka i liczyłem a teraz już jest Ok.

Zmylam podłogi i pisze z tableta i zmienia mi wyrazy :(

Ostatnia edycja:
bobo od stycznia (postanowienie noworoczne) - widzę efekty - od 1,5 tyg waga stanęła, ale ja się nie ważę regularnie, patrzę na ubrania... bardzo dołowało mnie ważenie , chyba lepszy jest ubytek w centymetrach i radość jak mieścisz się w stare spodnie :)
pilnuje punktów, jak widzisz np. kawa mrożona z lodami ma 5 pkt, jeśli zostało mi 5 pkt na kolację a o 16 mam ochotę na kawę z lodami, to ją piję a na kolację jem owoca za 0 pkt, mam ochotę na maca ( 11 pkt) to go jem ale pozostaje mi już tylko 9 pkt na inne posiłki i muszę np. jeść coś za 0 (czyli warzywa lub owoce) ja mam do wykorztystania na dzień 20 pkt.

dla mnie najważniejsze jest to że mogę zjeść kawałek sernika, frytki itp itd.... np. za spacer ponad godzinę masz dodatkowe pkt , możesz je uzbierać i zjeść batonika np. raz w tygodniu :)

wpisałam sobie pracę za 0 pkt, zastanawiam się czy nie wpisać sobie po prostu 1 lub 2 pkt za "pracę" w ruchu

idziemy na długiiii spacer po obiadku, Igi też je o 13 i zabiorę go :) ;-)

chcę wrócić do zumby ale żywcem nie mam kiedy - o 20 padam - kręgosłup mnie boli a jak m wraca to bierze psa i przy Igim nie potańczę :/ w weekendy odwiedziny ... i tak poszła zumba w las :)

reklama
Do góry