reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

julka sie przebudzila wypadl jej smoczek i ssala swoja raczke i tak sobie lezala az sie wkurzyla kwekla dalam jej smoka i spi dalej hehe:) agentka z niej :)
marta Twoj Olis bosko ssie tego smoczka hihi :) zalujcie dziewczynki ze nie widzialyscie :)

reklama
Bobo na szczęście już umie sobie go przytrzymac a raz w dzień jak spał to mu wypadł i się wiercił ja poszłąm do toalety przychodze a on ma smoka w buzi ha ha ha raz mu się udało samemu sobie włożyc nie wiem jak to zrobił

jestem:)

moi też śpią:)

uciekam kochane się położyć, cały dzień spędziłam przy desce i mam dość

słodkich snów:)

reklama
Do góry