reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzień dobry

CZY WYŚCIE POWARIOWAŁY ??????? WEEKEND JEST A TU 15 STRON DO NADROBIENIA O 14 :szok::-D:-D

dzięki anisiaj za przekazanie wieści :) współczuje .... pozabijałabym takich "speców"... wrrrrrrr dostałabym szału jakby ktoś ubrudził moje nowe zasłonki !!!! szok!!! ale Ty się nie denerwuj, nie wolno.
smerfie szerokiej drogi :*
bobo moim zdaniem te gryzaki są rewelacyjne w okresie 3-6 mc kiedy dziąsła swędzą a nie bolą, ostatnia faza ząbkowania jest zbyt bolesna by takie twarde gryźć (ale ja to piszę na podstawie Igorka - on teraz kiedy boli a nie swędzi to gryzie miękkię zawieszki z maty edukacyjnej, np. pluszowe uszy żyrafki :) ) Julka może inaczej znosić ząbkowanie :)
marta miłego spacerku :)
aga ja bym się wstrzymała ze smakowymi kaszkami i podała np. kleik jako kaszkę ... ma taką samą konsystencję a nie zawiera cukru, ani sztucznych aromatów... po prostu mąka ryżowa przyrządzona na mm -ale to moje zdanie,,, ja jestem "inna" pod tym względem ( pod względem karmienia) ... zresztą zobacz na opakowaniu ile te kaszki mają cukru ...;-) Kubuś dostanie kleik od cioci w paczce :));-)
gosia nie powiem co bym zrobiła w majteczki..... :szok: gdybym miała taką sytuację

ja też jestem ale prasuję:)

Bietka kurcze mogłam się wstrzymać ale na opakowaniu pisze po 4 miesiącu więc mu dałam to jest kaszka ryżowa zrobiona z mm

Ostatnia edycja:
aguś nic mu nie będzie zapewne.. jak mu smakuje to w końcu są kaszki dla dzieci :) wiesz ja taka jestem ostrożna...

marta buziak dla Oliwiera - jaki duży chłopczyk 4 m-ce :-)

Jestem. Ale produkcja!!!
Aga, ja kupowałam kaszkę kukurydzianą, gotowałam jabłko, ścierałam je na tarce, do wody z ugotowanego jabłka dosypywałam kaszki, i dodawałam jabłko. Kuba uwielbiał. A nie chciał nam w ogóle jeśc kaszek smakowych.
Anisiaj, odpoczywaj, urodzisz akurat na lato, to będziesz spacerować całe dnie:) Ja częstuję się kawałeczkiem tortu:)
Gosiu, ja za szydełkowanie się nawet nie biorę. Mam taaaakie zaległości w pracy. Dzisiaj zaplanowałam sobie inaczej dzień a wyszło inaczej.
Smerfetko, ja jeszcze tego filmu nie widziałam, ale się przymierzam.
Marta, Bobo, miłego spacerku!!!

A ja sie wsciekam, bo boli mnie brzuch. Nie jakos mocno, nie stale, nie fazami, ale boli, ciagnie. Jak nie przejdzie to pojade na ip, a poki co nie mam jak sie wykapac.

reklama
Do góry