reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

jestem i ja wczoraj nic nie było taka byłam zmęczona po tych nocach że zasnełam :eek: dziś mu to wynagrodze :-D

Bobo żeby m szybko przeszło i żeby was nie zaraził &&&&&&&&&&&&&&&&&

wstawac śpiochy u nas piękne słonko

reklama
marta mnie boli gardlo ale to juz kilka dni a tydzien temu mialam ja goraczke a dzis ma m :( oby Julce nic nie bylo :( no slonko mamy piekne ale jest na minusie . moze sie ociepli jeszcze. buziak dla Olisia z okazji 4 miesiecy :))))))

Bobo dziękujemy ;-) ale mi ten czas zapierdziela szok :szok: mam nadzieje ze sie ociepli bo na spacer chce iśc potem zmieniłam dla Ciebie suwaczek bo mówiaś że dziwny ;-)

Ostatnia edycja:
witam i ja ;)

Wczoraj zniknelam tak nagle bo m wrocil , zjedlismy obiadek pozniej zaliczylismy spacerek a pozniej hmmm wypelnialismy zalecenia lekarskie:-p:-p:-p
Dzis w nocy jedziemy do PL , w poniedzialek czeka mnie ciezki dzien rocznica odejscia Amelki... tak bardzo boje sie tego dnia, ale wiem ze musze dac rade ...

Marta buziaczeki dla Olisia :*

Bobo zdrowka dla m

UDANEGO WEEKENDU :-)

marta hehe ladny suwaczek ale jakos nie po polsku na nim jest napisane hihi. powinno byc 4 miesiace:)
smerfetko mam nadzieje ze nocka nie poszla na marne hihi:)

witam i ja,

u nas m chory, a kończy remont. tak to jest jak się kogoś bierze po znajomości, nie skończył roboty, a pojechał do domu. teraz m z gorączką maluje i szpachluje...dom wygląda jak pijacka melina, wczoraj się popłakałam jak wróciłam. widac, że zero szacunku do naszych rzeczy - biała farba na brązowych zasłonkach w sypialni, a malowali na biało sufit w łazience. po prostu miał brudną łapę, dotknął i tyle. spisuję takie rzeczy i każę mu oddawać kasę. zasłonki kupione miesiąc temu...zaraz przyjeżdża mój tata, będzie pomagał m. no to pomarudziłam...

ja mam dzień leżący. będę z Wami dzisiaj :)

bobo, zdrówka dla m!

marcia, buziaczki dla Olisia, ale ten czas u Was leci (bo mój się dłuży;))

smerfie, no no, jaki cudny wieczór :) trzymaj się dzielnie kochana, jesteś silna i dużo już pokonałaś :*

anisiaj no i dobrze ze spisujesz. niech placi jak nie umie uszanowac.
cos spiaca jestem ale moja ksiezniczka nie mysli spac wiec pije kawke co by sie obudzic hehe

reklama
marcia, jak się leży, to to się straaaasznie dłuży, ale idzie wiosna, od razu inne nastawienie ;)

bobo, pij kawkę pij, nie ma lekko ;) doszła paczka dla Juliśki? żeby teściowa nie myślała, że to dla niej ;P co zrobiłaś z tymi ciuchami od niej?

Do góry