reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta, ale do dupy...nie da się nic zrobić??? listu nie wklejaj, bo się Oliś przerazi jak moje bazgroły zobaczy ;) mam nadzieję, że zrobisz kiedyś zdjęcie dla ciotki, Oliego w tej koszulce ;)

justi, witaj :)

Ostatnia edycja:
Niech mama moze gdzies pojdzie gdzie to naliczaja i powie ze jej nie ma w tym mieszkaniu niech ktos zaswiadczy moze sie uda, ja np nie place za wywoz smieci bo zglosilam ze nie mieszkam w mieszkaniu i bywam raz w roku i nie musze placic , niech mama pogada moze cos to da

dziewczyny była u burmistrza nie stety nic nie da sie zrobic mieszka od listopada a paci za cały rok mało tego za ten bierzacy tez musi zapłacic osobno :wściekła/y:i jeszcze jej powiedziei ze jak niezapaci to komornik przyjdzie :wściekła/y: niech ja tyko tam pojade i dorwe te bacie

Anisiaj aj tam zaraz bazgroły zrobie zrobie Ci zdjęcie

Marta straszne..Chyba bym się wściekła. Kurde jak to nie da się nic zrobić? Co za przepisy. Oszczędzasz człowieku a i tak musisz zapłacić.:szok::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
eee na pewno coś się da skoro mieszka od listopada, niech mama pójdzie na jakieś konsultacje do prawnika, na pewno macie darmowe w centrum pomocy rodzinie.

no musze do niej zadzwonic i na spokojnie porozmawiac jak emocje opadną

najlepsze jest to ze u mamy grzejniki są zakręcone a jest tak gorąco ze spac nie idzie no ale tym babciom zimno chodzą spac o 17stej a wstają o 4 rano ....

reklama
Do góry