reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nasze porody

Marzenko, bardzo dzielna jesteś! Współczuję Ci bardzo tego wszystkiego co przeszłaś i mocno trzymam kciuki za Twoje dzieciątko!

reklama
Marzena, dla mnie to Ty jesteś bohaterka!!! Współczuję Ci bardzo, przeżycia okropne, oby nic podobnego żadnej z nas więcej nie spotkało!Wierzę, że wszystko będzie o.k., musi być o.k. Trzymam kciuki za Ciebie i za dzidzię! ;)

Hej dziewczyny, chcialam Was poinformowac ze moja kolezanka, a Wasza z Czerwcowek- BbqueenNL urodzila w 4 lipca o 4 rano w szpitalu coreczke Jazzybelle, mala miala 4250 gram. Wraz z mama czuja sie dobrze, jednak nadal przebywaja w szpitalu gdyz mala Jazzybelle ma jakos infekcje i zlamany obojczyk ( wody plodowe byly zielone, wiec porod odbyl sie w szpitalu a nie domu , jak to miala najpierw byc).
Wszystkie macie od nich pozdrowienia i buziaki :-*

Marzenko ale wzruszający opis, aż mi się łezki zakręciły. Dobrze że masz już to wszystko za sobą i że wszystko dobrze się skończyło. Fajnie że są jeszcze tacy lekarze jak ta neonatolog która przekazała ci te ważne wiadomości. rzeczywiście wiele zależy od sposobu w jaki otrzymujemy informacje nawet te niezbyt dobre. Napewno córeczka niebawem wynagrodzi ci wszystkie smuteczki ;D ;D ;D ;D i tak trzymać. Nie ma jak pozytywne myślenie ;D

BbqueenNL gratulacje dla ciebie i córeczki. To chyba największy czerwcowy bobasek. I muszę przyznać, że ślicznie brzmiące imie

reklama
Do góry