reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po drugiej stronie brzuszka- informacje i sms-y ze szpitala (BEZ KOMENTARZY)

Urodzilam dziewczynki.
Kurcze , ciążę szczeze polecam ale porodu nie.
Ale dalam radę SN tylko z gazem. Cudowny wynalazek i wszystkim polecam.
Więc synus jest oczywiście przesliczny , ma 50 cm i waży 3120 gr.
Cycka ssal ale nie wiem czy coś wyssal. Teraz śpi jak aniołek. Ja tez juz muszę. Zdjęcie w środę, bo z iPhona nie mogę dodać na forum.
Czuje sie super, najchętniej juz bym do domu poszła. Mini proklamowania i mam jeden szew, ale jakoś go nie czuje.
Dobranoc. Zobaczymy jak minie pierwsza noc.

reklama
12:58:
"Drogie forumowiczki. Dziś musiałam zgłosić się do szpitala. O 9:15 był 1 cm rozwarcia i lekkie już widoczne skurcze. Na USG mała waży 3615. Podłączyli mi folej (???) . Teraz skurcze są mocniejsze. Lekarka powiedziała że już może dziś dzidzia się zjawi. pozdrawiam Justynaz"

Napisałam że wszystkie trzymamy mocno kciuki. Życzyłam szybkiego i bezbolesnego;-) porodu..

Kochane kolejna wiadomośc od Justynaz:
"A my dalej zapakowane. Ale dziś już bez śniadania. Czekamy na wizytę i przenoszą nas na porodówkę. Kroplówka i do dzieła."

Dziewczynki, dostalam wiadomość od Aneczka87: :-D
15:05" Hej tu aneczka87 z bb. Chcialam doniesc ze nasza Zosienka przyszla na swiat dzisiaj o 8:50SN. dl 56 waga 3820 pkt 9. na porodowke trafilam pare minut przed 7, reszte opowiem jak dotre do domu. jestem wykonczona mala caly czas na cycu a jak nie to placze. pozdrawiam wszystkie cioteczki. Ania i Zosiek"

dzisiejszy sms od naszej martttiki:
09:27: "Hej Gosia:) powoli dochodze do siebie po zabiegu, walcze z malym zeby jadl cyce ale i tak beda go dokarmiac bo ma niska wage:( teraz badaja go czy wszystko jest ok. Pozdrow wszystkie forumowiczki:)"

Witam Dziewczyny:) W końcu już jesteśmy rozpakowani po 14 dniach po terminie. Mała urodziła się w czwartek 24.11. o 12:24 przez CC. Jest słodka i kochana:) Waży 3810 a jaka długa to nie wiem bo tu mierzą przy wypisie. Do domu wrocimy chyba jutro. Pozdrowienia:***

reklama
Bardzo na szybko napiszę, bo właśnie wróciliśmy ze szpitala, że 22 listopada o 11.20 urodziła się, przez cc jak to było zaplanowane, Lena. Ważyła 2900 mimo wagi 3500 z usg. 54 cm długość, 10 pkt. Zdrowa i śliczna. Reszta później jak się ogarnę.

Do góry