reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Maleńkie Urodzinki

My tez juz po imprezce.
Bylo ogolnie biorac milo z tym ze sie narobilam ze ledwo zyje a jutro o 5.30 pobudka i do pracy,tak samo pojutrze i to na po 12 godzin.Maraton..!!
Majka byla wesola i to sie liczy.Miala tak jakby swojego malego goscia- corka siostry meza ktora jest tylko o 3 miesiace mlodsza od niej.Bylo zabawnie obserwowac ich relacje :-) .
A tak poza tym tesciowa ktora mi zagladala po szafkach w kuchni i sie czula jak we wlasnej kuchni...Mala Oliwia ktora zostala "wpakowana" w bucikach w ktorych chodzi na podlodze do lozeczka Majki (a dopiero co zmienialam przescieradelko)...I takie tam przejawi debilizmu,ale to nie wazne dzis.
Torcik wyszedl bardzo smaczny a sama robilam.Kupilam tylko dekoracje z lukru-kwiatuszki i serduszka.Bylo tez winko po lampce do obiadu i to wszystko.
A jutro bede wspominac porod i towarzyszacych go emocji...jak szybko ten czas zlecial. :szok:

reklama
U nas dzisiaj była druga tura urodzinowa :) Ogromny tort przyniesiony przez dziadków i pełny dom gości. A Jasieczek cudownie grzeczny i wesoły :) Aż miło patrzeć.

Pytia: tp ekstra że Jaś taki grzeczny!

u nas za tydzień chrzestni będą. i kolejny torcik - wczoraj był kubuś puchatek.

Jak czytam Wasze posty, to myślę, że chyba wezmę dzień opieki nad Karolą po imprezie urodzinowej :-) Akurat w jej urodziny... :-)

Kinga: proszę nie strasz mnie przed nocą. wczoraj była impreza dzieciowa. za tydzień jest dla chrzestnych i mojej Wiesi. mamuchny nie bło i mam nadzieję, że nie bedzie. w urodziny Piotrka chce wybyć z domu, ale nie wiem czy dostanę urlop. mam nadzieję, że nie przylezie ani w czwartek, ani w nastepną sobotę.
wiem, że to głupio brzmi, ale chcę mieć tak ważne dla nas dni spokojne, bez nerwów.

Kinia: ostatni raz była na Mikołaja - więc to o czymś siadczy, a mieskza blok obok. zresztą jąolewam. a dziś dowaliłam jej siostrze, bo mnie dorwała z Titkiem na spacerze. coś mi gadała o tym, że babcia sięwybiera na urodziny., więc się spytałam jaka babcia i na jakie urodziny, bo Piotr to babcię ma do dyspozycji 24h na dobę. i się zamknęła.

reklama
Do góry