reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Maleńkie Urodzinki

Asia21.......u nas pewnie jednak 4 w jednym ......urodzinki patrynia .....dzien kobiet ....a ze moj maz urodził sie 8 marca to szczegół:):):)......no i nowe mieszkanko:):).....wszystko sie składa na jeden termin:)

reklama
jutro pierwsza impra. tort zamówiony, dekoracje przyszły. a reszta w proszku i to bardzo miałkim :-D :szok:

zaraz lecę sprzątać

dziewczyny a ja wkurzyłam sie wczoraj na maksa
pytałam was o alkohol i tak tez postanowilam szmpan badz winko po lampce dla kazdego na poczestunek
i wczoraj chcialam zakomunikowac moim rodzicom
mowie do taty zeby nie planowal stawiac flachy dla emi bo ona sie z tego nie ucieszy ze to impreza dla niej i nie bedzie chlania
zaczal sie ze mna wyklucac zebym sobie o 14 zrobila dla dzieci a wieczorem prawdziwa impreze:wściekła/y: nawet nie moge sama zaplanowac urodzin mego dziecka powiedzieli z moim bratem ze i tak bedzie wodka bo sami postawia a mnie wyć sie chce mam zero do powiedzenia jakbym ich zarosila do mojego mieszkania byłoby zupelnie inaczej poradzcie co mam zrobic juz widze super urodzinki zachlane gęby:zawstydzona/y:

kasiula matula - qurcze no współczuje ci takiej postawy dziadka przecież to Twoja decyzja pogadaj z nim na spokojnie -powiedz , że zależy Ci na tym i wogóle. A może twój mąż się wstawi za Tobą!!!

ja kupuje szampana symbolicznie po lampce przy torciku. Torcik też już zamówiony samochodzik ;-) no i bedą dwie imprezki - dwa razy szykowanie :-) raz rodzinka w środe - drugi raz w sobote imprezka dzieciowa

tylko jeszcze musimy wyzdrowieć hehehe

Tatuś pojechał właśnie zaprosić dziadków na roczek pewnie bedzie obraza bo Kubuś nie zaprosi ich osobiście - oczywiście nieważne , że jest chory od Nowego Roku i nikt go nie odwiedził i nie zapytał jak się czuje, ale takie zaproszenie przez tate bedzie wielkim nietaktem heheh - leje na to - jak ich nie będzie to żadna strata

Kasiula matula - ja bym chyba nie wytrzymała i zrobiła awanturę.W końcu to święto Twojego dzieciaczka i to ty wybierasz formę świętowania.Niestety są ludzie dla których nie ma zabawy bez wódy,nawet dziecięcej imprezy:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: . Lamkpa szampana OK,ale wódzie mówimy stanowczo-NIE.Mam nadzieję,że uda Ci się impreza według Twojego planu.Trzymamy kciuki.
aqua1-23-u nas ten sam problem,tyle,że z teściową.Ostatnio widziała wnuka w Boże Narodzenie,bo musiałam ją zaprosić na Wigilię ze względu na mojego mężą /tak to siedziałaby sama w domu,bo z córka też jest poklócona/.No a teraz zbliża się roczek Kacperka i też będziemy musieli zaprosić "babcię".Co z tego,że widziała wnuka 5 razy w życiu.Mieszkamy od siebie ok.500m.:tak: :tak: .No ale cóż,są ludzie i ludzie...

Donatella to i tak dużo razy widziała swojego wnuka. Moja widziała wnuczkę 2 razy :-) . Faktem jest, że odległość między nami to ok.600km:-) (i całe szczęście:szok: )

Ja też planuję imprezkę urodzinową. Zaproszę teściów, szwagierkę i brata z rodziną. Więcej rodziny nie mam, w mieście (mieszkamy tu 3 miesiące) jeszcze nikogo nie znam. Też chyba będzie tylko na słodko + szampan. Balony obowiązkowo.
Może popajacujemy z mężem i się przebierzemy na kolorowo ala klauny.
Torcik chciałabym zrobić osobiście, żeby Stasiek mógł zjeść, tylko nie znam żadnego dobrego przepisu. Motylek jest w rezerwie, ale może znacie jakiś lepszy przepis?

Kasiula, nie ulegaj :-) Popros, żeby ci, którzy chcą popic zrobili sobie "poprawiny", ale nie w dzień urodzin. To ma być Wasze wspólne swięto. wszyscy macie się cieszyć!!!

U nas tez bezalkoholowo, choć ja bym sobie wydudniła cosik... (w przeciwieństwie do reszty rodziny :-D:-D:-D)

reklama
kasiula oj widze twoja zlosc............i jakos nie widze zeby im sie odwidzialo juz sobie postanowili.....................musisz wykombinowac jakies 3 rozwiazanie o ile jest-bo tak albo ty albo oni beda niezadowoleni i imprezka roczkowa nie bedzie fajna a atmosfera musi byc wspaniala-ty,emi i tatus musza czuc sie dobrze-a moze po wszystkim maz ich gdzies zaprosi na piwko?
kinga a wyzlob sobie.............................karmi :-)

Do góry