reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

Fogia fuuuuuuuuj, współczuję. Już sam zapach nutramigenu odrzuca.....

Dziewczyny a jakbyście spróbowały dawać im trochę żółtego serka? Albo topionego? Emilka uwielbia :tak:

reklama
Oj, u nas też już od ponad roku nie ma mleka modyfikowanego. Witek lubił pić NANa od 1 do 3, ale Juniora już nie. Mleka krowiego też nie pije, nawet z kakao, sera żółtego nie tknie. Za to je serki homo, serki topione, jogurty naturalne, budynie itp. Wypije nawet kefir i maślankę :dry: Fuj :blink:

U nas z jedzeniem tragedia, nic nie chce jesc, a pomylslec ze jaszcze pare tygodni temu mowilismy, ze co jak co, ale z jedzeniem zadnych problemów nie mamy:wściekła/y:

czyli z całej pólki nabiałowej musicie wyszukać ten jeden produkt, który Waszym dzieciom spasuje.

Aaga u nas też jakby gorzej, chyba wiosna idzie i Emilka postanowiła zadbac o figurę :-p

a u nas jest zdecydowanie jedzeniowe polepszenie:-)
Jak wczoraj wazyłam młodego to miał już pół kilo więcej niż na bilansie także jestem mega zadwolona...
tyle że odebrałam te wyniki - morfologia, wapń, fosfor i fosfataza alkaiczna i nie jest za dobrze:-(najgorzej ze do pediatry pojde dopiero jak wroce z Poznania ale zapytam w pon tego lekarza, w koncu on tez sie na tym zna...

reklama
Do góry