reklama
Oj, u nas też już od ponad roku nie ma mleka modyfikowanego. Witek lubił pić NANa od 1 do 3, ale Juniora już nie. Mleka krowiego też nie pije, nawet z kakao, sera żółtego nie tknie. Za to je serki homo, serki topione, jogurty naturalne, budynie itp. Wypije nawet kefir i maślankę Fuj
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
MniamWypije nawet kefir i maślankę Fuj
Antek uwielbia krowie mleko i actimel i ................ nic po za tym z nabiału
MamaAntosia
Aaga, jescze pare dni i jej przejdzie;-)........ u nas też tak niedawno było
Aaga, jescze pare dni i jej przejdzie;-)........ u nas też tak niedawno było
U nas też ;-) I już przeszło
K
konto usuniete
Gość
a u nas jest zdecydowanie jedzeniowe polepszenie:-)
Jak wczoraj wazyłam młodego to miał już pół kilo więcej niż na bilansie także jestem mega zadwolona...
tyle że odebrałam te wyniki - morfologia, wapń, fosfor i fosfataza alkaiczna i nie jest za dobrze:-(najgorzej ze do pediatry pojde dopiero jak wroce z Poznania ale zapytam w pon tego lekarza, w koncu on tez sie na tym zna...
Jak wczoraj wazyłam młodego to miał już pół kilo więcej niż na bilansie także jestem mega zadwolona...
tyle że odebrałam te wyniki - morfologia, wapń, fosfor i fosfataza alkaiczna i nie jest za dobrze:-(najgorzej ze do pediatry pojde dopiero jak wroce z Poznania ale zapytam w pon tego lekarza, w koncu on tez sie na tym zna...
reklama
MamaAntosia
Martucha, ale co z tymi wynikami? Wszystkie nie są w normie?
Podziel się: