reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Maleńkie Urodzinki

reklama
No i tak jak myślałam - dziaka nie będzie na pierwszych urodzinach wnuka - poprostu super chruper !!!!!! totalna zlewka dziecka - a najlepsze jest to, że w sobote on ma imieniny i mymamy się stawić obowiązkowo - hehehe - już zadzieram kiece i lece

Kochana tylko sobie nóżek nie połam ....hi,hi

Żeby tak moja teściowa chciała opuścić urodzinki wnuka,ale nie...przyjdzie.I co z tego ,że widziała go w Wigilię.Od tamtej pory niekoniecznie ją interesował.Ale na imprezę to i owszem.Chyba tylko po to żeby mnie wkurzyć.....Ratunku!!!!!

Noi po imprezce:tak:
było w sumie fajnie moze nie tak jak planowalam ale nie ma co narzekac;-)emi nie chciala usnac na druga drzemke przez co byla wykonczona i marudna goscie sie pospozniali i wyszlo tak ze jak goscie raczyli nas zaszczycic to tylko zobaczyly solenizantke idaca spac:dry:ale ok
mowilam zeby byli 17-18 moja mama wczesniej sie zwolnila z pracy wiec juz byla emi miala byc po drzemce wiec by pasowalo ale emi bez drzemke a goscie byli nie na 17-18 a na 19-20
siła rzeczy nie moglam meczyc malej bo strasznie marudzila
tort dostalismy od mojej szefowej mamy zuzi ktora pilnuje był przecudny jak bede miala chwile zrzuce zdjecia i wam wkleje:-)
emi świeczke zdmuchnela z pomoca mamy bo byla tak zafascynowana dekoracją na torcie ze nawet siweczi nie zauwazyla ihihih
a z przedmiotow do wybierania sięgnela po kieliszek;-) wszyscy sie smiali ze wybrala najczescie widziany i lubiany przedmiot

rodzice zuzi zmyli sie zaraz po torcie czyli byli jakies pol godziny nie wiem czy sie nudzili czy spieszyli dziwnie to wyszlo

pozniej alkoholowa zabawa tez byla spoko humory dopisywaly siedzielismy do 3 nad ranem a emi bezlitosna zrobila pobodke o 8 rano :-Dale ok
to chyba tyle z mojej relacji urodzinkowej
tylko wierzyc mi sie nie chce ze to juz rok :eek:jak ten czas pędzi

kasiula matula- tak się martwiłaś o tę imprezę a już masz ją za sobą i to jeszcze udaną na dodatek.Nie ma tego złego.....
Szkoda tylko,że goście Wam się pospóżniali....mała wymęczona i zamiast świętować to musiała iść spać.
Nic mnie tak nie wkurza jak niepunktualność,ale ja mam świra na tym punkcie:tak: :tak: :tak: .
W tę sobotę my urządzmy imprezę.Ciekawe jak nam pójdzie?

U nas impreza 10 marca, planowana na 15.00. Będzie prawdopodobnie 18 dorosłych osób i 5 dzieci razem z moim Mateuszkiem

Ja gości zaprosiłam na 16 ale powiedzieli, że przyjdą o 18 czyli mogę się ich spodziweać koło 19 -wtedy akurat moje szczęście udaje się do kąpania !
To tak ciężko zakapować ,że przecież to jest roczek imprezka dziecka i dla niego się przychodzi a nie posiedzieć i pochlać przy stole - moi goście nie wiedzą , że nie będzie alkoholu więc pewnie o 20 będzie już po imprezie hehe.

Ale i tak to będzie Nasz dzień ja się postaram o to żeby był dla Kubasa miły i nie obchodzą mnie goście.

reklama
U nas imprezy będą co najmniej cztery i na tyle terminów rozesłałam zaproszenia (po co ma ktoś być niezadowolony, że dostał zaproszenie na dzień kiedy mu nie pasuje), więc:

17.03 - impreza główna, na której będą bobasy i ich rodzice
18.03 - dziadkowie z mojej strony
24.03 - teściowie i szwagier
25.03 - chrzestni i jedna ciocia

W międzyczasie pewnie wpadną sąsiadki na roczkową kawkę. Śmieję się, że będziemy miesiąc roczkować :-)

Do góry