reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Maleńkie Urodzinki

reklama
U nas urodzinki za dwa tygodnie.Oj trzeba się wziąć do roboty:tak: :tak: :tak:
Tort kupny,bo cukiernica ze mnie żadna,ale za to dekoracje muszą być extra.Niech synek pamięta swoją pierwszą imprezę:cool2: .

Dzieki za rady udało mi sie wynegocjowac złoty środek nie wiem jak to wyjdzie ale umowa jest taka ze dopoki beda mali goście picia nie bedzie
czyli pol imprezke bezalkoholowej późniejsze pol alkoholowe

powoli zaczyna sie szał pał mam nadzieje ze bedzie dobrze

Dzieki za rady udało mi sie wynegocjowac złoty środek nie wiem jak to wyjdzie ale umowa jest taka ze dopoki beda mali goście picia nie bedzie
czyli pol imprezke bezalkoholowej późniejsze pol alkoholowe

powoli zaczyna sie szał pał mam nadzieje ze bedzie dobrze

kasula musi byc dobrze;-) ;-) .przzeciez to pierwsze urodzinki twojej niuni:-) :-) ......

jasne postanowiłam ze nikt nam zabawy nie zepsuje już ja sie o to postaram żeby było super:tak::-D

Zaprosiłam rodziców zuzi ktorą sie zajmuję a oni pracują w piekarni i przyniosą dla Emi torcik prosto z piekarni świeżutki będzie pycha:tak:
a relacje oczywiscie zdam dopiero po niedzieli bo w sobote imprezka

a my jednak postanowilismy ze robimy imprezke w dniu urodzin Lenki, czyli w czwartek
torta mamy juz zamoionego i jestem nim zachwycona - na zdjeciu w cukierni i mam nadzieje ze bedzie taki rowniez "na zywo" a wyglada on jak sukienka lalki barbi tzn na gorze jest lalka barbi z ktorej demontuja nogi i tort imituje jej sukienke do tego lalka ma jakies "tortowe" dodatki :-) :-)
smakowo tort jest pyszny bo mielismy go na weselu :-) :-)

no prosze jaki tu "urodzinkowy zawrot glowy" :-) my jeszcze mamy miesiac, ale pewne cenne uwagi zapewne od was skopiuje ;-)
my zrobimy impr. w sobote (ur. sa w piatek) bo chrzestny przyjezdny i by sie nie wyrobil zaraz po pracy przyjechac z poznania (to 300km od nas) wiec przelozymy dla niego na nastepny dzien. mam nadzieje ze przyjedzie :baffled: ;-)

reklama
U nas imprezka w niedziele. Bedzie 8 doroslych osob i 3 dzieci.W czwartek Patryk tylko zdmuchnal mimi torcik i zspiwealismy mu "sto lat".

Jedzenie zamowilam w polskiej restauracji, tylko wstawie do piekarnika przed samym podaniem. Tort zamowiony. Bedzie toast z winka.
Ozdoby, talerzyki, serwetki kupilam z napisem roczek.
Najgorsze ze moj malzon dzis na dyzurze az do niedzieli rana, a a bym chciala przytargac stolik z piwnicy na ktorym wszytsko poustawiam.

Zaraz jedziemy z Patryniem do sklepu po napoje i balony:-)

Do góry