reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

co do morfologii to jest wszystko w normie oprocz jakiegos segmentowania ale nie wiem co to:confused:taka ostatnia pozycja na wyniku...

a te szczegolowe na wapń itd to ma:

limfocyty za wysokie bo norma to 20-45 a on ma 70, czytałam że to może być jakaś infekscja w organiźmie wtedy ale on nic poza lekkim kaszlem nie ma to nie wiem:confused:

fosfotaza alkaiczna ma 153,52 a norma to od 35-94
a wapń ma 2,72 a norma jest 2,02-2,60

nie wiem sama, nie chce czytac na necie bo wyskoczyło mi jakieś forum nowotworowe i wole sie nie nakrecac:baffled:

reklama
Martucha, wiem, że to nie łatwe, ale czekaj spokojnie na jakąś konsultację i sama nic nie czytaj:sorry2:.
Ja też się kiedyś tak nakręciłam, jak Antek był przeziębiony i poszliśmy do lekarza a on nas wystraszył jakąś sztywnością karku, którą oczywiście sobie ubzdurał. Ja w necie wpisuje sztywność karku a tam mi wyskakuje porażenie mózgowe:szok: i też się niepotrzebnie strachu najadłam:crazy:.

A z tym wapniem, to chyba lepiej, że ma więcej niż jakby miał mniej:confused:

Martuś powodzenia i tak jak Antośka pisze, nie nakręcaj się i nie czytaj po internecie. Moja szwagierka tak wszystko szukała i ma teraz deprechę na kilometr, wyszukała sobie tysiąc pięćset chorób na 10 objawów i klops

hej witam ponownie;-)
Chyba wszystkie dzieci strajkowały z jedzeniem jakiś czas. mój Kubuś też troche marudził i jeść nie chciał ale już je wszystko.:tak:
Też robiliśmy badania z kewi ale wyników jeszcze nie ma :-( mam nadzieje że wszystko będzie w normie bo nieznosimy lekarzy:no:
Całe szczęście wiosna się robi i będą naturalne witaminki:happy: a nie sztucznie pędzone owoce:crazy:

Do góry