reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ROCZEK - przygotowania do imprezki

Aninaaa nic dodac nic ując ... jaka mama taka córka :happy: ... bardzo podoba mi sie Twoja fryzurka, a ja na etapie "fryzjer pogania" ... kiedys nosiła tylko krótkie ( nawet byłam łysa ;-)) ... a teraz mąz chce abym zapuszczała ... ale jak patrze na Ciebie to az mnie mierzi aby sciac :-)

reklama
bardzo podoba mi sie Twoja fryzurka,

Hehehe :laugh2::laugh2::laugh2:...Monia zwróciłyśmy uwagę na to samo :tak:....mi też sie podoba fryzurka Ani...
Kochana...zapuszczanie jest najgorsze :baffled: ale jak już bedziesz miała dłuższe włoski to będziesz chodzić z piękna burzą włosów na głowie :-):-):-)

( nawet byłam łysa ;-)) ...
lubie eksperymentować z włosami,ale na łyso chyba bym się nie zdecydowała:-D

a co do tej fryzurki...tak jak Monika jestem na etapie zapuszczania,dokładnie z tego samego powodu,bo mąż chce....tyle,że zapuszczam pod kontrolą fryzjera,bo pamiętam katorgi jaki przechodziłam,podczas ostatniego zapuszczania.kiedy pozwoliłam włosom rosnąć tak jak chciały.

O! temat włosów poruszony....:-)
A ja własnie przed imprezą ściełam włoski, zapuszczałam, zapuszczałam i się zapuściłam... fatalnie... były gęste, układały się po swojemu i nic nie dało się z nimi zrobić oprócz kitka, którego mąż nie lubi, a jak ściełam to az mi lżej na głowie było... ;-)
Powodzenia w zapuszczaniu!!!!:cool:

Hello - a ja w domku bom chora - gronkowiec znów dał o sobie znać - ale to nie ten temat.
My mamy imprezke w sobote i niedziele bo wszyscy goście nie zmieszczą nam się za jedna imprezka. Tort w kształcie piłki noznej zamówiony, a jutr zawożę towar do kobiety, która gotuje na wiejskich weselach i w sobote odbieram gotowe jedzonko. Troszke biegania ale wyjdzie taniej niz w knajpie, a jedzonko dobre bo juz na weselu wypróbowane. W sobote bedzie gosci 12, a w niedziele jeszcze 4 osoby:)

chciałam tylko dodać,że moja dziewczynka wybrała wczoraj ...różaniec,ten przedmiot obstawiałam:-D niestety tata był bardzo niezadowolony z wyboru córki.chyba liczył na kieliszek:-D:-D:-D
po różańcu złapała pieniądze,a następnie kieliszek.

Rudykotku to ja etraz czaruje " abra kadabra gronkowcu odejdz" :happy: ... widze ze szykuje sie u Ciebie niezła imprezka ... zatem czekamy na relacje :tak:

Aninaaa hehe ja tez obstawiałam ze weźmie różaniec, a tu taka niespodzianka ... długopis i pędzelek :-) ... czyli jak narazie tylko mój syn świetym nie bedzie :-D ... Dawid kopał róźaniec ;-)

A tak wogóle to czy tez układacie sobie historyjki z tego co dzieciaczki biorą po kolei??
U Nas ona brzmi tak
Długopis - pójdzie sie kształcic- szkoła
Pędzelek - w miedzy czasie jakies kułka artystyczne
Kieliszek - pójdzie na studia ;-)
Pieniadze - zarobi kase ... niezłą kase :-D

;-)

chciałam tylko dodać,że moja dziewczynka wybrała wczoraj ...różaniec,ten przedmiot obstawiałam:-D niestety tata był bardzo niezadowolony z wyboru córki.chyba liczył na kieliszek:-D:-D:-D
po różańcu złapała pieniądze,a następnie kieliszek.

ANINAAA to juz kolejne dziecie lapiace za rozaniec:tak::tak: moj Kuba Kuba Elisabeth i nie pamietam kogo jeszcze w kazdym razie szykuje nam sie niezla grupka zakonnikow;-);-):laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:

w kazdym razie szykuje nam sie niezla grupka zakonnikow;-);-):laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:

:-D:-D:-D to by się działo,oj biedny każdy zakon do którego wybrałaby się Olka:-D

Monika,co do historyjek to mój mężuś dorazu wymyślił jedną:-D
pójdzie do zakonu,będzie zbierała na tecę,a potem z siostrzyczkami wszystko przepiją.

reklama
Aninaaa historyjka Twojego męża powalająca hihi

Rudykocie - gronkowcom mówimy stanowcze NIE sio paszoł won

A Dawidek to pewnie będzie kontrowersyjnym artystą skoro wybrał i pióro i pędzel a różaniec dostał kopa ;-):rofl2:

Do góry