reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze hobby

reklama
Ja jak byłam nastolatką to bawiłam sie w modeling haha, teraz na pamiątkę pozostały mi tylko fotki;) ale jak tak popatrzę na te które robią teraz to zero w tych moich profesjonalizmu. U mnie też rodzice nie pozwalali na to co chciałam robić bo matura i tak w tajemnicy przed nimi jeżdziłam na pokazy fryzur itd. Potem poszłam na studia i przygoda się skończyła;(

Na studiach zaraziłam się turystyką górską i tak co roku uderzałam w Tatry powędrować po szlakach. A teraz to czuję że mam zero kondycji!

uwielbiam Tatry :)
w czasie studiów pojechałam nawet na wyprawę z duuuuuzym plecakiem po schroniskach. 5 dni super spędzonych z psiapsiółami :)
tylko się wszyscy smiali, że plecak większy ode mnie i dziwili, jak ja w ogóle daję radę. zwłaszcza, że z tym plecakiem szłam przez kozią przełęcz (fragment orlej perci) i tam to nawet bez takiego obciążenia jest ciężko. jak byłam rok później juz tak na luzie (bez ciężaru), to się za głowę złapałam i sama zastanawiałam się, jak ja tego dokonałam.
teraz u mnie tez juz nie ta kondycja. starośc nie radość ;)

a ja kocham czytać i tak spędzam wolny czas, polecam kilka pozycji:

Cień wiatru

Szelmostwa niegrzecznej dziewczynki

Bez mojej zgody

wszystkie książki Krystyny Jandy uwielbiam

Samir i Samira

książki Cejrowskiego...

Dla mamusiek: "Język niemowląt", "Wychowanie bez porażek"

reklama
ja powoli kończe czytać sage Raija ze śnieżnej krainy w sumie40 tomów pewnie do świat skończe tylko co ja bede czytała jak skończe:)

Ostatnia edycja:
Do góry