reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze gniazdka - inspiracje

reklama
:-D ostatnie najładniejsze:-D
moon a cyknij fotkę ale z dalszej perspektywy - tą część gdzie wanna ale żebyś więcj ten sufit podwieszany ujęła;

no co ja sie nie znam :p ale juz sie zakochałam jak to płytka to wygląda zajebiaszczo ! :D

przez was nosi mnie zeby tez zrobic mieszkanie w stylu sielsko skandynawskim.... :dry:

u nas ciagle mieszkanie w zawieszeniu - myslałam ze przeniesiemy sie blok blizej z widokiem na wawel ale cholera tu w ogole się ciemnia zrobi bez parku, bez placu zabaw, bez niczego tylko auta i bloki i bokiem mi to wychodzi :( więc czekamy az ruszy budowa obwodnicy bo wtedy wartosc mieszkania znacznie wzrośnie bo ma byc tu zaraz park and ride i wtedy za miastem coś znajdziemy :)

ale to jeeszzcze tak długo minimum 3 - 4 lata :(

Uuuu...kochana...nie wiem kiedy to nastapi;-) salon moze wrzuce z aneksem, ale pokoje jeszcze w trakcie dekorowania

moon piękna łazienka :-) ja osobiście jak Asinka potrzebuje kolorów :-) ale dodatki białe gdzie kupiłaś bo super :-)

reklama
image.jpgKati akcesoria firmy house doctor, kupowalam przez internet
Felkaa meczysz wiec wklejam zajawke salonu:-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 115
Do góry