reklama
Felkaa co za wymagania;-) cykne moze wieczorem
ironia kobieto toz to plytki sa a nie cegla
ironia You are the best
moon wymagania? phi to jeszcze nic; dawaj fotki reszty mieszkania:-)
no co ja sie nie znam ale juz sie zakochałam jak to płytka to wygląda zajebiaszczo !
przez was nosi mnie zeby tez zrobic mieszkanie w stylu sielsko skandynawskim....
u nas ciagle mieszkanie w zawieszeniu - myslałam ze przeniesiemy sie blok blizej z widokiem na wawel ale cholera tu w ogole się ciemnia zrobi bez parku, bez placu zabaw, bez niczego tylko auta i bloki i bokiem mi to wychodzi więc czekamy az ruszy budowa obwodnicy bo wtedy wartosc mieszkania znacznie wzrośnie bo ma byc tu zaraz park and ride i wtedy za miastem coś znajdziemy
ale to jeeszzcze tak długo minimum 3 - 4 lata
przez was nosi mnie zeby tez zrobic mieszkanie w stylu sielsko skandynawskim....
u nas ciagle mieszkanie w zawieszeniu - myslałam ze przeniesiemy sie blok blizej z widokiem na wawel ale cholera tu w ogole się ciemnia zrobi bez parku, bez placu zabaw, bez niczego tylko auta i bloki i bokiem mi to wychodzi więc czekamy az ruszy budowa obwodnicy bo wtedy wartosc mieszkania znacznie wzrośnie bo ma byc tu zaraz park and ride i wtedy za miastem coś znajdziemy
ale to jeeszzcze tak długo minimum 3 - 4 lata
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Moon mieszkanie piękne i co najważniejsze takie jakie chcesz ale nie mój styl kompletnie. Ja bez kolorów żywych ginę
reklama