reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze gniazdka - inspiracje

a ja znowu nie moge zywych kolorow,kiedys tak a traz mnie draznia,wiec dom przemalowany na jasno i nie lubie elegancji i połysku. moon salon sliczny

reklama
no mnie wlasnie tez już mieżwią te kolory :D turkus w przedpokoju jeden pokoj zielono pomaranczowy drugi limonkowo fioletowy a kuchnia beż i pomarańcz :nerd: byle do wiosny i bede mieć wreszcie jaśniej w mieszkaniu i świezo ! :-D:-D

no mnie wlasnie tez już mieżwią te kolory :D turkus w przedpokoju jeden pokoj zielono pomaranczowy drugi limonkowo fioletowy a kuchnia beż i pomarańcz :nerd: byle do wiosny i bede mieć wreszcie jaśniej w mieszkaniu i świezo ! :-D:-D

ależe będziesz malować czy że słońca będzie więcej?

Ja tez juz mialam dosc kolorow i przede wszystkim ciemnej brazowej podlogi bleee. Teraz tylko biel jakims subtelnym kolorem przelamuje, tak jak w salonie zaslonami. Oprocz tego w salonie grafitowa sofa a na niej czarno biale poduszki, moze w weekend zdjecia porobie. Uwielbiam wielkie okna, nie wiedzialam ze w domu moze byc az tak jasno, jest cudnie pod tym wzgledem. Inna sprawa z myciem- 10 wielkich okien to 3 dni roboty...

mrsmoon bardzo mi sie podoba, całkowicie w moim klimacie a stół jest po prostu przepiekny te toczone nogi - cudo! Ja też wole jasne pomieszczenia, w tym sezonie bedziemy malować salon na biało albo śmietankową biel bo ta szarośc obecna wpędza mnei w dpresję bleh. Neutralne barwy są świetna bazą do doboru dodatku, można szalec z kombinacjami kolorystycznymi, znudzą mi się zasłony to zmeinia, o wiel prościej nic przemalowac całe pomieszczenia :)

mrsmoon bardzo mi sie podoba, całkowicie w moim klimacie a stół jest po prostu przepiekny te toczone nogi - cudo! Ja też wole jasne pomieszczenia, w tym sezonie bedziemy malować salon na biało albo śmietankową biel bo ta szarośc obecna wpędza mnei w dpresję bleh. Neutralne barwy są świetna bazą do doboru dodatku, można szalec z kombinacjami kolorystycznymi, znudzą mi się zasłony to zmeinia, o wiel prościej nic przemalowac całe pomieszczenia :)

dolkadnie tak, a stół i krzesła są po prostu boskie

Madzioolka, marta dzieki:-) zgadzam sie w 100 proc, ale kazd z nas chyba potrzebowala czasu zeby dojsc do takich wnioskow;-) przez chwile myslelismy nad dwoma krzeslami w kolorze zaslon, ale w pore poszlismy po rozum do glowy. Gorzej, bo nie mam zaslon do Mai i nie wiem zupelnie jakie wybrac do tego dywanu:

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 118
Ostatnia edycja:
reklama
a ja broń boże nikogo nie krytykuje, szanuje to i nie ceniam jak każda sobie urządza wnętrze, bo każda z nas jest inna to że np ktos ma elegancko w domu na połysk albo klorowo nie znaczy ,że mi sie nie podoba:tak:

Do góry