reklama
no mnie wlasnie tez już mieżwią te kolory turkus w przedpokoju jeden pokoj zielono pomaranczowy drugi limonkowo fioletowy a kuchnia beż i pomarańcz byle do wiosny i bede mieć wreszcie jaśniej w mieszkaniu i świezo !
ależe będziesz malować czy że słońca będzie więcej?
Ja tez juz mialam dosc kolorow i przede wszystkim ciemnej brazowej podlogi bleee. Teraz tylko biel jakims subtelnym kolorem przelamuje, tak jak w salonie zaslonami. Oprocz tego w salonie grafitowa sofa a na niej czarno biale poduszki, moze w weekend zdjecia porobie. Uwielbiam wielkie okna, nie wiedzialam ze w domu moze byc az tak jasno, jest cudnie pod tym wzgledem. Inna sprawa z myciem- 10 wielkich okien to 3 dni roboty...
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
mrsmoon bardzo mi sie podoba, całkowicie w moim klimacie a stół jest po prostu przepiekny te toczone nogi - cudo! Ja też wole jasne pomieszczenia, w tym sezonie bedziemy malować salon na biało albo śmietankową biel bo ta szarośc obecna wpędza mnei w dpresję bleh. Neutralne barwy są świetna bazą do doboru dodatku, można szalec z kombinacjami kolorystycznymi, znudzą mi się zasłony to zmeinia, o wiel prościej nic przemalowac całe pomieszczenia
mrsmoon bardzo mi sie podoba, całkowicie w moim klimacie a stół jest po prostu przepiekny te toczone nogi - cudo! Ja też wole jasne pomieszczenia, w tym sezonie bedziemy malować salon na biało albo śmietankową biel bo ta szarośc obecna wpędza mnei w dpresję bleh. Neutralne barwy są świetna bazą do doboru dodatku, można szalec z kombinacjami kolorystycznymi, znudzą mi się zasłony to zmeinia, o wiel prościej nic przemalowac całe pomieszczenia
dolkadnie tak, a stół i krzesła są po prostu boskie
Madzioolka, marta dzieki:-) zgadzam sie w 100 proc, ale kazd z nas chyba potrzebowala czasu zeby dojsc do takich wnioskow;-) przez chwile myslelismy nad dwoma krzeslami w kolorze zaslon, ale w pore poszlismy po rozum do glowy. Gorzej, bo nie mam zaslon do Mai i nie wiem zupelnie jakie wybrac do tego dywanu:
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama