reklama
felka WOW!!! :-):-):-):-):-) ale żeś kobieto poszalała :-)
najbardziej to mi sie podobają takie półki
Untitled | Flickr - Photo Sharing!
tylko czy można gdzieś takie półki jak są w środku kupić ? i zamontowałabym w moich w środku
A wiesz jaki ja miałam pomysł wykorzystać słoiczki po deserkach od Matiego (choć teraz ich mamy mało bo rzadko już je je.
A w ikei są takie małe półeczki moze?
podoba mi sie umiejscowienie takie
Kosz do przypraw nikiel mat R-111.G5 - sklep szuflandia.info
mam z ikei taki drążek z haczykami na chochle itp
więc pasowałoby to po drugiej stronie
coś pokombinuje
a mogłabyś dać linka do tych półeczek co Emi ma na książki w swoim pokoiku?
mrsmoon zazdroszczę :-)
najbardziej to mi sie podobają takie półki
Untitled | Flickr - Photo Sharing!
tylko czy można gdzieś takie półki jak są w środku kupić ? i zamontowałabym w moich w środku
A wiesz jaki ja miałam pomysł wykorzystać słoiczki po deserkach od Matiego (choć teraz ich mamy mało bo rzadko już je je.
A w ikei są takie małe półeczki moze?
podoba mi sie umiejscowienie takie
Kosz do przypraw nikiel mat R-111.G5 - sklep szuflandia.info
mam z ikei taki drążek z haczykami na chochle itp
więc pasowałoby to po drugiej stronie
coś pokombinuje
a mogłabyś dać linka do tych półeczek co Emi ma na książki w swoim pokoiku?
mrsmoon zazdroszczę :-)
kati tu masz półeczki, co są na wewnętrznych drzwiach
BEKVÄM Uchwyt na przyprawy - IKEA
tu emilkowe półeczki
RIBBA Półka na zdjęcia - 55 cm - IKEA - na tych książeczki
RIBBA Półka na zdjęcia - 115 cm - IKEA - na tej obrazki, zdjęcia, pierdółki
byłam dziś w Nanu nana, akurat mają w ofercie różniaste słoiczki m.in. takie mniejsze, które mi się podobają tylko nadal się zastanawiam czy chcę aż tyle miejsce na blacie poświęcić...? ściana to chyba lepszy pomysł, skłaniam się do tych pojemników magnesowych
GRUNDTAL Pojemnik - IKEA
tyle, że listwa magnetyczna kosztuje 49zł, na niej zmieszczą się tylko 4 pojemniki...
więc nadal myślę;-)
moon:-):-):-) to macie co urządzać!!! dawaj na główny pliss napiszę choć parę słów, no może zdań
BEKVÄM Uchwyt na przyprawy - IKEA
tu emilkowe półeczki
RIBBA Półka na zdjęcia - 55 cm - IKEA - na tych książeczki
RIBBA Półka na zdjęcia - 115 cm - IKEA - na tej obrazki, zdjęcia, pierdółki
byłam dziś w Nanu nana, akurat mają w ofercie różniaste słoiczki m.in. takie mniejsze, które mi się podobają tylko nadal się zastanawiam czy chcę aż tyle miejsce na blacie poświęcić...? ściana to chyba lepszy pomysł, skłaniam się do tych pojemników magnesowych
GRUNDTAL Pojemnik - IKEA
tyle, że listwa magnetyczna kosztuje 49zł, na niej zmieszczą się tylko 4 pojemniki...
więc nadal myślę;-)
moon:-):-):-) to macie co urządzać!!! dawaj na główny pliss napiszę choć parę słów, no może zdań
Ostatnia edycja:
Załączniki
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mrsmoon - okna salonowe faktycznie super, wiem coś na ten temat - szkoda, że kolejny budynek tak blisko :-( - kafle podłogowe w łazience fajne, teraz czarne dodatki. Powodzenia - aby nie było jak powiedzeniu "wykańczam mieszkanie a ono odwdzięcza mi się tym samym"....
moon ja Cię pierniczę - ale zaj...sty salon!!! faktycznie szkoda, że drugi budynek tak blisko ale co tam - taaaki salon, zazdraszczam! no i nie jestem zaskoczoną bielą (łazienka) trzymam kciuki za dalsze postępy w remontowaniu/urządzaniu, zapodawaj koniecznie fotki:-)
dziewczyny my jesteśmy na etapie szafy do przedpokoju, na zamówienie, może macie jakieś pomysły na fronty, przedpokój wąski i nie należy do najjaśniejszych, najprawdopodobniej będę 4 skrzydła drzwiowe
dziewczyny my jesteśmy na etapie szafy do przedpokoju, na zamówienie, może macie jakieś pomysły na fronty, przedpokój wąski i nie należy do najjaśniejszych, najprawdopodobniej będę 4 skrzydła drzwiowe
reklama
Martadelko proponuje bialy polysk albo lustra i zrob na wymiar jezeli chcesz miec plytsza niz standard. Paxa z ikei tez polecam, maja 2 glebokosci, wytrzymale i ceny przystepne
a ten budynek rzeczywiscie na zdjeciu wyglada jak na wyciagniecie reki, ale tak naprawde dzieli je ulica i dwa chodniki
a ten budynek rzeczywiscie na zdjeciu wyglada jak na wyciagniecie reki, ale tak naprawde dzieli je ulica i dwa chodniki