reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze gniazdka - inspiracje

Kochane, oto plan mojego nowego m, już sie nie mogę doczekać urządzania!

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 111
reklama
felka WOW!!! :-):-):-):-):-) ale żeś kobieto poszalała :-)
najbardziej to mi sie podobają takie półki
Untitled | Flickr - Photo Sharing!
tylko czy można gdzieś takie półki jak są w środku kupić ? i zamontowałabym w moich w środku
A wiesz jaki ja miałam pomysł wykorzystać słoiczki po deserkach od Matiego (choć teraz ich mamy mało bo rzadko już je je.
A w ikei są takie małe półeczki moze?
podoba mi sie umiejscowienie takie
Kosz do przypraw nikiel mat R-111.G5 - sklep szuflandia.info
mam z ikei taki drążek z haczykami na chochle itp
więc pasowałoby to po drugiej stronie
coś pokombinuje
a mogłabyś dać linka do tych półeczek co Emi ma na książki w swoim pokoiku?

mrsmoon zazdroszczę :-)

kati tu masz półeczki, co są na wewnętrznych drzwiach
BEKVÄM Uchwyt na przyprawy - IKEA
tu emilkowe półeczki
RIBBA Półka na zdjęcia - 55 cm - IKEA - na tych książeczki
RIBBA Półka na zdjęcia - 115 cm - IKEA - na tej obrazki, zdjęcia, pierdółki

byłam dziś w Nanu nana, akurat mają w ofercie różniaste słoiczki m.in. takie mniejsze, które mi się podobają:tak: tylko nadal się zastanawiam czy chcę aż tyle miejsce na blacie poświęcić...? ściana to chyba lepszy pomysł, skłaniam się do tych pojemników magnesowych
GRUNDTAL Pojemnik - IKEA
tyle, że listwa magnetyczna kosztuje 49zł, na niej zmieszczą się tylko 4 pojemniki...
więc nadal myślę;-)

moon:-):-):-) to macie co urządzać!!! dawaj na główny pliss napiszę choć parę słów, no może zdań:-p

Ostatnia edycja:
nie mogę się doczekać końca, więc Wam pokazuję już teraz, na razie łazienka:
2013-10-19 14.59.55.jpg2013-10-19 15.00.03.jpg2013-10-19 15.00.14.jpgzdjęcie.jpg

i salon z wielkimi oknami:
zdjęcie-1.jpg

Załączniki

• 2013-10-19 14.59.55.jpg
    2013-10-19 14.59.55.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 102
  • 2013-10-19 15.00.03.jpg
    2013-10-19 15.00.03.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 97
  • 2013-10-19 15.00.14.jpg
    2013-10-19 15.00.14.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 90
  • zdjęcie.jpg
    zdjęcie.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 89
  • zdjęcie-1.jpg
    zdjęcie-1.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 98
Aestima, widzialam:-) kocham dom Twoich rodzicow! A plytki podobno zrobily sie teraz bardzo popularne;-) zastanawialam sie nad czarnymi na pas roboczy do kuchni, ale w koncu beda biale z szara fuga

Mrsmoon - okna salonowe faktycznie super, wiem coś na ten temat - szkoda, że kolejny budynek tak blisko :-( - kafle podłogowe w łazience fajne, teraz czarne dodatki. Powodzenia - aby nie było jak powiedzeniu "wykańczam mieszkanie a ono odwdzięcza mi się tym samym"....:baffled:

Forever dzieki! I dzieki za wyrozumialosc-mam na mysli moje opoznione odpisywanie na smsy/maile. Poki co mieszkanie na nie wykancza, zapal jest, niemilych niespodzianek nie ma:-) oby takk dalej!

moon ja Cię pierniczę - ale zaj...sty salon!!! faktycznie szkoda, że drugi budynek tak blisko ale co tam - taaaki salon, zazdraszczam!:happy: no i nie jestem zaskoczoną bielą (łazienka):-p trzymam kciuki za dalsze postępy w remontowaniu/urządzaniu, zapodawaj koniecznie fotki:-)

dziewczyny my jesteśmy na etapie szafy do przedpokoju, na zamówienie, może macie jakieś pomysły na fronty, przedpokój wąski i nie należy do najjaśniejszych, najprawdopodobniej będę 4 skrzydła drzwiowe

reklama
Martadelko proponuje bialy polysk albo lustra i zrob na wymiar jezeli chcesz miec plytsza niz standard. Paxa z ikei tez polecam, maja 2 glebokosci, wytrzymale i ceny przystepne:)
a ten budynek rzeczywiscie na zdjeciu wyglada jak na wyciagniecie reki, ale tak naprawde dzieli je ulica i dwa chodniki

Do góry