reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze gniazdka - inspiracje

Wklejam Majkowy pokoj jeszcze nie dokonczony

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 227
  • image.jpg
    image.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 224
  • image.jpg
    image.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 233
  • image.jpg
    image.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 220
reklama
Super macie te okna (oczywiście wyłączając mycie :-p)
Będą pasować i całe białe z kolorową podwiązką i takie łączone, powiedzmy do wysokości kaloryfera :) i faktycznie lepiej będą wyglądać tkaniny z drobniejszymi kropkami, duże kropy w połączeniu z dywanem zdominują pokój i będą przytłaczać

Tkaninę z dwóch ostatnich linków można wykorzystać na jeszcze jeden sposób - doszyć jako dolna część zasłony, powiedzmy 2/3 od karnisza do dołu biała gładka tkanina i pozostała 1/3 część to pas kropkowej tkaniny. Zwłaszcza jeśli planujesz zasłony do podłogi to te proporcje będą dobrze wyglądały plus kropkowa podwiązka a i ewentualne zabrudzenia przypodłogowe "wtopią" w kropki. Jeśli zasłony mają być krótkie to dałabym raczej całe białe ewentualnie też jako wykończenie na dole pas z tkaniny w kropy ale o szerokości max 20cm.
Świetny pomysł z podziałem na 2/3 i 1/3 z wzorem.

musze sie zapoznac z całym działem bo powoli wybieram juz nowe rzeczy do mieszkanka panele płytki wszystko wszystko - czy moglabym prosic mamusie ktore mialy na tapecie remonty i przeprowadzki i wszystkie inne o pomoc ?

chce zrobic liste o czym powinnam pamiętać - gdzie trzeba szukac jeszcze kosztów narazie mam tyle:

panele podłogowe
listwy
akcesoria do paneli podklady itd. + robocizna
elektryka ledowa + robocizna
farby
gresy do lazienki
oświeltenie
ew przeróbki ścian pod garderobe
drzwi wewnetrzne +ościeznice
parapety

urzadzenia
plyta + piekarnik
mikrofala
zmywarka
lodowka
robot kuchenny

zlew
armatura
kabina prysznicowa
pralka
suszarka

tv
stereo

nie wiem co jeszcze ?

reklama
Ironia najlepiej zrob sobie kosztorys w excelu, jak chcesz to ja Ci moge moj wyslac, tylko daj mi maila na pw. Ja sie tak umowilam z gosciem, ktory nam wykanczal, ze on zapewnia farby, kleje, silikony, fugi itp oczywiscie wliczyl to w cene ale nam syfu duzo odpadlo. Parapety raczej developer zapewnia za to drzwi nie

Do góry