reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze gniazdka - inspiracje

moon robimy oczywiście na wymiar, biały połysk odpada:-p kafle w przedpokoju mamy ciemny grafit/czarny, na pewno chcemy jasną szafę, wszystkie skrzydła drzwiowe - lustra to chyba będzie drogo plus końcówka szafy w godzinach popołudniowych będzie centralnie nasłoneczniona i jak się będzie siedzieć w dużym pokoju to będzie dawać po oczach. Myślałam o lacobel na frontach ale mój M jakoś nieprzekonany, On by chciał 'wypasioną' - cokolwiek to znaczy:sorry:
a Wy macie salon z aneksem kuchennym?

Ostatnia edycja:
reklama
Tak, salon z aneksem na 30 m2. Ja jutro jade po projekty i wycene szaf- bierzemy na wymiar, bo mieszkanie 2,7m a ikea ma max 2,36 a nie chce marnowac miejsca u gory. Bedziemy miec poki co w sypialni 3,5 metrowa i w przedpokoju 1.5 metrowa. Reszta pozniej

jaka szafa w sypialni a jaka w przedpokoju? chodzi mi o fronty? co wybraliście? to nasza szafa na przedpokój długością będzie między Waszymi dwoma

Obie tradycyjnie otwierane, z jakimis malutkimi uchwytami. Sypialnia - biale na wys. polysk chyba, a moze lacobel? Tylko slyszalam ze jednak lacobel idealnie nie zaslania i troche widac przez nie co jest w szafie... A przedpokoj lustrzane

No dobra dziewczyny, na pierwszy rzut lazienka

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 102
  • image.jpg
    image.jpg
    8,8 KB · Wyświetleń: 101
  • image.jpg
    image.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 109
  • image.jpg