reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Ja myślę , że na bank wodny bo od czego nagle mam takie giry... pije ponad 2 litry wody dziennie wiec się kisi
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Karolanka
Piękny brzusio ja też tylko OliwkaZobacz załącznik 759784 31 tc, w moim odczuciu spory jak na ten czas, ale na szczęście na razie bez rozstępów, chociaż smaruje się tylko oliwka i to bardzo rzadko
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Karolanka
Piękny brzusio i tyłek niczego sobie [emoji16][emoji6][emoji106][emoji106][emoji106]
mowisz-masz [emoji2] 30tc brzuch i tylek zrownane rozmiarami [emoji85]
Karolanka
Uwielbiam Twoje komentarze[emoji738][emoji738][emoji738]ja tez mam juz niby do porodu a tu kupa czasu ;p nie ma co sie przejmowac jak przed ciaza nie bylas wysuszona z plaskim brzuchem to wiadomo ze wiecej wychodzi poza tym jestes mamakulka wiec kulka musi byc odpowiednio okragla
Karolanka
Dziewczęta moja kosmetyczka powiedziała że masaże w ciąży zabronione..nie wiem ile w tym prawdy, ale raczej się zna babeczkapodstawa to nawilzanie, mysle ze podszczypywanie albo jakis masaz rolka z wypustkami tez dobrze zrobi zeby zastymulowac te skore
Karolanka
Acha no ok [emoji16]ale mi chodzi o po ciazy juz zeby skora na swoje miejsce wracala ;p
reklama