reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki

reklama
Brzuszki fajne ale nie na dluzsza mete;)

Ja chodze, sapie I odliczam do porodu, bo mi ciezko I zastanawiam sie jak takie osoby otyle normalnie funkcjonuja cale zycie, chyba przyzwyczajenie :)

na pewno przyzwyczajenie, jak w jakis programach chudna a potem np na taczke im daja ile schudli to ledwo pchaja i sa w szoku jaki ciezar dzwigali :D

wkurzylam sie na wlosy na brzuchu i zrobilam wosk.. najgorszy pomysl na jaki moglam wpasc nie polecam, skora ewidentnie sie zmienila w jednym miejscu mam czerwone, zerwal sie naskorek a w drugim sie podraznilo i schodzi skora jak po opalaniu czy cos.. ehh jakbym mogla cofnac czas :/ co teraz.. smarowac oliwka? ratunku

reklama
Do góry