reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki

reklama
mammyblue no twoj to akurat duzy, dobrze, ze nie popekal :D

mamakulka biedna jestes z ta przeprowadzka.. mialo byc do srody chyba?

Miało. Ale no niestety. Mam nadzieje, że do przyszłej się wyrobić z tymi panelami bo mnie coś trafi. Drugi tydzień zaczynam życia na kartonach. Masakra po prostu. Dobrze , że mam tu 3 pokoje to w jednym je zamknelam i większości nie widzę. Ale i tak puste półki na mnie patrzą.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

co z oczu to z serca :) ja jestem taka, ze lubie miec wszystko poukladane po swojemu lad i porzadek zwariowalabym chyba w takim zawieszeniu 2tyg

Ja mam 103 cm w najszerszym miejscu, wczoraj mierzyłam z córka do porodu tyle nie miałam:) Mika ty masz malutki brzuszek ale znam dziewczyny którym w ostatnim trymestrze z takich niepozornych wyskoczyła później niezła piłeczka. Mammy blue twój jest świetny ale pewnie przeszkadza już nieźle :p A to mój 31+0

Załączniki

• 20160607_123839.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    20160607_123839.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    32,1 KB · Wyświetleń: 147
Nawet mi nie mów. Mój mąż mówi, że jestem pedantka perfekcyjna pani domu. Wszystko musze mieć od linijki normalnie. Poza tym uwielbiam urządzać wnętrze i często coś ulepszać i upiekszac a na kartonach to jakaś poracha. Jak mi w poniedziałek powiedzieli , ze będą dzwonić w czwartek piątek bo środa nie dadzą rady to beczalam i wpadłam w panikę ze chyba to rozpakuje :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

asiunia twoj w ogole na 103 nie wyglada :D ale moze dlatego ze taki niski jest, moj tez podobny

trzeba zacisnac zeby i przetrwac, za to z rozpakowywania bedziesz miec radoche :)

reklama
Do góry