reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki

mój jakos ostatnio nie rośnie ...ba nawet mniejszy jest :p 6.04 ide na mierzenie brzucha jak będzie za mały to dodatkowe usg w 28tc. wy tez tak macie ze jak stoicie to brzuch duzy a na lezaco praktycznie plaski?

reklama
ja później wstawiw jak leżę...polozna mowi ze jak nie bedzie przy mierzeniu na lezonco ilus tam cali to zły znak. na pierwszym usg mala byla na samej gorze w skali centyli teraz na samym dole dlatego trochę się martwię

ann-dziękuję :* moj S. zawsze gada ze dla tej pupy zaczal sie ze mna spotykac :D
kassia nooo duzy1
Na pewno tak było hihi, kochany max ;-)
ja później wstawiw jak leżę...polozna mowi ze jak nie bedzie przy mierzeniu na lezonco ilus tam cali to zły znak. na pierwszym usg mala byla na samej gorze w skali centyli teraz na samym dole dlatego trochę się martwię
Nie martw się na zapas :-)

Ann niestety pokozba widzi w tym zagrożenie tym bardziej ze waga nie rosnie...22tc a ja nawet nie doszlam do wagi z przed ciazy. gdzie nawet wtedy malo ważyłam :(

co do brzucha to wrzucam zdjecie na stojąco i na leżąco...przepraszam tylko za balagan w tle ale chora jestem i leżę

Załączniki

• 1458563188290.jpg
    1458563188290.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 589
  • 1458563205471.jpg
    1458563205471.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 329
reklama
Do góry