reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki

reklama
U mnie odwrotnie jeszcze 1kg. Do wagi z przed ciąży a brzuch duzy ale mam inne foto gdzie widac chude ręce :/ niestety spadło 5kg...4wrocilo ale tylko w brzuch:/

Załączniki

• 1457253393883.jpg
    1457253393883.jpg
    43,9 KB · Wyświetleń: 206
happy ale brzusio superrrrrrrrrrrrrrrrrr. moj etz wydaje mi sie duzo wiekszy niz dziewczyn- wieczorem zdjecie wstawie ale tez mama mega ale ja juz 8 kg na plusie masakryczsnie rosne

happymum - śliczny brzuszek. faktycznie spory :-) :) ale u Ciebie to już połowa!

nati - twój też bardzo ładny :yes:

happymama - śliczne zdjęcie :yes: też masz spory brzuszek :-) :)

Matusiak - rzeczywiście dopiero co się zarysowuje, ale już pewnie w obcisłych ubraniach nie da się ukryć :wink:

A to mój 15 tc + pare dni

Załączniki

• 1457261950558.jpg
    1457261950558.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 192
U mnie też tyle, co nic. W bluzie czy luźnej bluzce nic nie widać jeszcze.
Ale może już czas, żeby coś wstawić i mieć pamiątkę :)
To 14t6c.
Jutro zaczynam 16tc. :)

Happymama - ale ładne zdjęcie! :)

Happymum - rzeczywiście rączki szczuplutkie.
Zresztą cała szczuplutka jesteś. Tylko piłeczka wystaje ;)

Dominika - widzę, że u Ciebie podobnie jak u mnie :)

Nati - świetna sukienka! I brzuszek uroczy.

Matusiak - powolutku już widać :)

Załączniki

• 12804398_10209410410965059_1013183379_n.jpg
    12804398_10209410410965059_1013183379_n.jpg
    74,5 KB · Wyświetleń: 191
Ostatnia edycja:
Fimka fakt naleze do szczuplych i lubie to,normalna waga to 55kg i 168cm. Ale teraz 54 i ostatnie 4 w brzuchu :p
Happymama swietne zdjecie i brzuch spory

reklama
Do góry