reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki:)

ja postanawiam od nowego roku...no może to nie będzie cały zestaw ćwiczeń ale napewno "brzuszki"...

reklama
ja sobie obiecuje kazdego dnia i du**
jak mam wolna chwile siedze na kompie albo przesypiam albo cos.... wieczorkiem wcale mi sie nie chce, rano zwykle za wiele do zrobienia.... szkoda ze brzuch sam sie ni emoze wycwiczyc :-p

dziewczyny jak tam wasze brzuszki??wklejac fotki:-)
a to moj po 6 tyg od porodu trocge pozno wklejam bo nie mialam kabla:dry: mialam cwiczyc ale jakis slomiany zapal

Ha to samo u mnie!!! nie chce mi sie!
Zauwazylam u Kairy to samo co u mnie- cienka ciemna linia .... nie mialam tego w ciazy a teraz jest widoczna. zniknie?

zniknie Monika nie martw się :tak: u mnie jeszcze troszke widać tę linie ale brzusio szybko spadł. Wprawdzie nie mam zdjęc z 6 tygodnia ale gdziekowliek i ktokolwiek mnie widział czy to znajomi czy w jakiś lekarz, pielęgniarka (bo po porodzie przychodzila do mnie robić mi zastrzyki właśnie w brzuch) czy facet w urzędzie nikt mi nie wierzył że urodziłam niedawno dziecko :-D

Zaczelam chodzic na zakupy ciuchowe. caaala ciaze przechodzilam w 2 parach jeansow (jedne ciazowe drugie w duzym rozmiarze) , 2 swetrach i kilku koszulkach. przed ciaza mialam chyba z 15 par jeansow (podstawa mojej garderoby) w rozmiarze 2. Teraz kupuje rozmiar 6 i bluzki ktore albo maja szanse sie zmniejszyc jak je wypiore w goracej wodzie albo dadza sie zmniejszyc metoda szycia recznego.
Spodnie kupuje w drogim Nordstromie ALE z pomyslem. sklep ma wieczysta gwarancje- nawet po roku moge oddac jeansy ( mam paragony) i bez pytania o przyczyne zwrotu oddadza mi kase. Za to kocham ameryke! Ach no i za to ze wcale nie czuje sie tu gruba- polowa spoleczenstwa ma brzuszek wiekszy niz moj :baffled:

haha Monika- dobrejuz widze jakby w Polsce spodnie po pół roku chciec oddac do sklepu:szok:
a mi tez linia alba (nigra) została...a w ciązy nie było- albo była tylko nie było widac- ale obserwuje ze powoli zanika- blondynki maja mniej pigmentu i czesto w ciazy nie widac tej kreski...ale zniknie- kwestia czasu:tak:

reklama
W Polsce mialam problem z oddaniem butow ktore sie porozklejaly... a tu oddajesz bo sie zarysowaly albo znudzil ci sie kolor.
Wprawdzie moga miec jakies watki z oddaniem gotowki ale na bank daja kredyt w sklepie i mozna nowe w mniejszym rozmiarze :szok: albo innym kolorze albo poprostu nowe :cool2:

Do góry