dzieki juz wiem jak
reklama
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
albo przed (porodem ) i po- jako zestawienie.mysle ze to dobry poysl ale na watek zamkniety album rodzinny- chyba na zachete cos wkleje choc zdjecia samego brzuszka po nie mam jeszcze....ale calej sylwetki....
ambewa wklejaj!!!!
ambewa wklejaj!!!!
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
nuska23 chyba z nami jeszcze nie bylas jakpowstal watek zamkniety gdzie chcialysmy wstawaic zdjecia tak aby nikt poza nami nie mogl ich widziec!!! i byk on poza watkiem lutowym wiec praktycznie nikt go nie odwiedzal (a szkoda). teraz jest on dostepny u gory jako ALbum zamkniety. wchodzisz do niego i jestes w watku tylko dla nas top secret!!!;-) tylko nie wiem czy wszystkie mamy do niego dostep. sprobuj sie tam zalogowac a jak sie nie uda do trzeba wyslac wiadomosc do administratorkianiaslu i ona Ci go udostepni.
namieszalam,ale mam nadzieje ze cos sie da zrozumiec i ze bedziemy tam sobie sekrety pisaly i sekretne zdjecia (np mamus ktore sie nie chca pokazac ogolowi, tak jak ja hi hi) wklejaly!!!!
namieszalam,ale mam nadzieje ze cos sie da zrozumiec i ze bedziemy tam sobie sekrety pisaly i sekretne zdjecia (np mamus ktore sie nie chca pokazac ogolowi, tak jak ja hi hi) wklejaly!!!!
agusia9915
Matka wariatka
Matylda;-)- odswiezam:-)
mysia23
mama dwójeczki
Matylda;-)- odswiezam:-)
dokładnie, agusia zgadzam sie z toba
reklama
agusia9915
Matka wariatka
no no no fasolek sobie rosnie:-)