reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

brzuszki w kadrze :)

reklama
albo przed (porodem ) i po- jako zestawienie.mysle ze to dobry poysl ale na watek zamkniety album rodzinny- chyba na zachete cos wkleje choc zdjecia samego brzuszka po nie mam jeszcze....ale calej sylwetki....

ambewa wklejaj!!!!

nuska23 chyba z nami jeszcze nie bylas jakpowstal watek zamkniety gdzie chcialysmy wstawaic zdjecia tak aby nikt poza nami nie mogl ich widziec!!! i byk on poza watkiem lutowym wiec praktycznie nikt go nie odwiedzal (a szkoda). teraz jest on dostepny u gory jako ALbum zamkniety. wchodzisz do niego i jestes w watku tylko dla nas top secret!!!;-) tylko nie wiem czy wszystkie mamy do niego dostep. sprobuj sie tam zalogowac a jak sie nie uda do trzeba wyslac wiadomosc do administratorkianiaslu i ona Ci go udostepni.
namieszalam,ale mam nadzieje ze cos sie da zrozumiec i ze bedziemy tam sobie sekrety pisaly i sekretne zdjecia (np mamus ktore sie nie chca pokazac ogolowi, tak jak ja hi hi) wklejaly!!!!

Poszperam w zdjęciach i wybiorę coś bez widocznych rozstępów :tak:
Chociaż muszę Wam się przyznać, że poprzednia ciąża była bardziej udokumentowana niż obecna:sorry2:

A to mój brzuchol w 16 tc :tak:

Załączniki

• mm.JPG
    mm.JPG
    3,1 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Do góry