reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki:)

a to ja- i moje 8 kg do zrzucenia...no nie obraziłabym sie jakby było 10 kg:tak: ach byleby była konsekwentna i byle do wiosny;-)
na 2 zdj widac blizne - usmiech po cesarce:-p

Załączniki

• DSCN1441.JPG
    DSCN1441.JPG
    28,9 KB · Wyświetleń: 66
  • DSCN1439.JPG
    DSCN1439.JPG
    29,4 KB · Wyświetleń: 78
reklama
No prosze I mamusie wklejaja fotki! Dobrze bo po czasie bedziemy sie z tego smiac. ja uwielbiam ogladac zdjecia brzuszka a te szczuple daja mi nadzieje ze moze odzyskam forme. Dorotka ja tez sie dziwie gdzie ty masz te swoje 8 kilo???
Robimy sonde? Ktora sie miesci w spodnie sprzed ciazy?
Moje wszystkie 9 par jeansow (nosilam ciasno dopasowane ) wchodza do polowy bioder i ani centymetra dalej....

hehhe ja wchodze w spodnie z przed ciazy ;-) w zielone moje sztruksiki. Sa dopasowane (zawsze mi spadaly z tylka) ale nie gniota :-)

No nieźle dziewczyny, tak trzymać, jeszcze wrócimy do swojej wagi (ale optymista ze mnie haha.... :-) ).;-) ;-)
No może to moje zdjęcie coś kłamie, bo ja czuję te 8kg :dry: w pupie, udach, brzuchu i pewnie moje cyce (bo normalnie to bardzo małe są :-() ,

hmmm..., moje spodenki z przed ciąży wchodzą po całości ale ni wuja się w nich nie dopne, trochę brakuje a i w udach i w tyłku są takie ciasne...że nawet jak bym je dopięła to bym nie mogła się ruszyć...:baffled:

reklama
Do góry