reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki:)

reklama
Monika prosze tylko bez takich bo ja narazie nie moge patrzec na te faldki... !!:baffled: ale jak zaczniecie to moze za miesiac cos wkleje...:cool2:

ja zrobie pierwsze dzis przed prysznicem i jutro wkleje.... a co tam! zobaczycie brzuszek "dziecka z etiopii" ...cycochy tez mam jak murzynka ktora w zyciu stanika nie zakladala wiec to wam oszczedze

Monia już się przestraszyłam że to pierwsze zdjęcie po ciąży :eek: i ze mną nie jest ciekawie, ale faktycznie już je wczesniej widziałam ;-)

no to jak pierwsza się odważyłaś to ja kolejna, ale ja mam z moich dodatkowych prawie 17kg, jeszcze 8 kg do zrzucenia łeeeee :-( :wściekła/y:

Załączniki

• DSCN0265a.JPG
    DSCN0265a.JPG
    63,2 KB · Wyświetleń: 70
reklama
eee Dorotka, wcale tak tragicznie nie wygladasz...gdzie ty masz te 8kg...
Monika ja też się wystraszyłam że to pierwsze zdjęcie to jest to aktualne...;-)

Do góry