reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki:)

No ja to niedługo zapisuję się na siłownię, na początku mam zamiar połazić 3 razy w tygodniu, a później może nawet codziennie...Wszystko byłoby jak najbardziej ok, ale brzusio to mam bleeee...No i przy okazji może zrzucę trochę zbędnych kg...:confused:
Ech, jak sobie przypomnę czasy, kiedy ważyłam 56 kg (przy wzroście 172 cm)...Zero brzuszka,wchodziłam w spodnie rozm.36...A teraz...:baffled:

reklama
Góralka- ja mialam cc- i juz m-c po niej cwiczylam....najpierw oszczedniej- a teraz juz 3m-c cwiczen i robie wszysko- na poczatku mnie ciagnelo- to uwazalam...a teraz juz nic...ja juz mm brzucha wzmocnilam9dziennie ok 200 robie)...teraz pracuje nad tk tluszcz- czyli cardio i jeszcze raz cardio + jakie wzmacnianie+rozciaganie-oj taakie mam przykurcze-brrr....grunt to regularnosc i konsekwencja...mi łatwiej jest w klubie to robic...wytrwalosci wszystkim- i kopniaczki motywujace tuym ktorym sie nie chce:-)

Super figurka Megusek :tak::tak::-)

Megusek-gratuluję! Ty szczęściaro, wyglądasz rewelacyjnie!Ja, niestety wciąż kilka kilogramów na plusie a brzuch, jakbym była w 3 miesiącu:-( Nie pomogły ćwiczenia polecone przez Dorotę. Owszem wzmocniłam mięśnie, ale tkanka tłuszczowa jest bbblllleee. Moja wina i to wilka, bo słodycze pochłaniam na tony :) Zimą chcemy pojechać w podróż marzeń-zrzucę do tego czasu:-)

To prawda, to ćw na mięśnie brzucha i wymodelowanie go, a nie spalenie tłuszczu. Więc najpierw trzeba trochę zrzucić, podietować, a przy karmieniu piersią ryzykowne jest zastosowanie diety odchudzającej, aby nie stracić pokarmu i dać dziecku wszystko co potrzeba.
Mnie udało się w ciągu 2 tyg zrzucić 2 kg, ale od tygodnia waga stoi w miejscu.
Ja daje sobie jeszcze trochę czasu, po Wiktorku też mi to powoli szło, pewnie tak już mam.

URL]
moze tym razem uda Mi sie dodac zdjecie swojego brzunia :confused: :eek: :laugh2:

Śliczny brzuszek buziaczku :tak:, chyba trochę pobłądziłaś hihi....
Ach, ale jak miło powspominać, jeszcze w zeszłym roku też takie piękne brzusie nosiłyśmy :happy:, a teraz męczę się z tym flaczkiem :baffled: wrrrr.... :wściekła/y:

nooooo...ale okres ciąży wspominam najfajniej. super było jak dla mnie i wiem że z drugim dzieckiem już nie będzie tak samo bo Lilka będzie się plątać po nogach.:-D

reklama
Dziekuje dziewczyny :-) a jak mysliscie co za malenstwo w tym moim brzusiu moze mieszkac?? dziewczynka czy chlopiec? da sie jakos stwierdzic mniej wiecej czy chlopiec czy dziewczynka po wygladzie-brzuszka???! Bo Mi na usg nie chceili w 100% powiedziec czy to dziewczynka czy chlopiec...:confused: ale powiedzieli ze raczej dziewczynka bo nie widzieli siusiaczka:-p :happy: :confused: a moj brzuszek jest jakis duzy jak ogladam inne brzuszki :-) :eek: !!!!Napiszcie cos jak wiecie!!

Do góry