reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

To też jest moje postanowienie, żeby do lata wyglądać jak trzeba:-)Będziemy musiały założyć nowy wątek "odchudzanie styczniówek 2012":-D

Żeby tylko mleko było i mały chciał jeść:laugh2:

A teraz spojrzałam na suwaczek i widze, że mamy ten sam termin na 6 stycznia?

reklama
MIA tak 6 stycznia :-) choć ostatnio lekarz coś mówił że może być wcześniej :| ale ja swojemu synkowi tłumaczę żeby do 2012 posiedział w brzuszku :)
Ania u mnie można by rzec że lato tzn ciepło jest już w kwietniu także ja do tego czasu już bym chciała wyglądać normalnie :)

GośkaRW - mamy takie same "gabaryty" :-)

Ja się już zapisuję do tego nowego wątku! :-) do wakacji mam być jak "funkiel nówka nie śmigana" :-D

hehehhe ja też chce być funkiel nówka nie śmigana:-D

Fazerkamm mi też lekarz mówił biorąc pod uwagę wielkość maluszka że to może być nawet pierwsza połowa grudnia, ale mam się tym nie sugerować, więc tak robie;-)czasami tylko panikuje, bo jeszcze remont kończymy:laugh2:
Bardzo bym chciała żeby Jasiek był jak najdłużej w brzuszku:tak:

Witam :) Ja przytyłam jakieś 8 kg, tyle tylko, że spuchnięta jestem. Kilogramy poszły mi w tyłek. Czuje się jak Fiona, ale jest ok. Mam nadzieje, że po porodzie szybko dojde do siebie :-). A jak nie to lece na siłke ;-).

Naprawdę obiecałam sobie że będę zadbana mamusią (przed ciążą to był mój obowiązek) :-)

Mam koleżankę która ma 29 lat i ma dwójkę dzieci i jest tak nie zadbana że szok! Nie wychodzi nigdzie z domu, ciągle siedzi z dziećmi, zero przyjemności tylko dla siebie aż mi jej szkoda.
Do zapamiętania: to że będziemy miały dzieci nie oznacza że mamy z siebie zrezygnować, szczęśliwa mamusia to szczęśliwe dziecko, trochę przyjemności od życia nam się należy.

reklama
Kasia- ja jestem za.Wiesz, ja tak mam, że nawet jak na spacer idziemy, to się muszę umalować-chociaż tusz,podkład i pomadka ochronna:-).Wiem, że sporo, ale tak już mam.Pamiętam, jak w szpitalu leżałam i się tam nie malowałam-jakoś tak się "nago"czułam. No i poza makijażem jakiś ładny ciuszek też poprawia nastrój;-).Taka mama glamoure:-D.

Do góry