reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

reklama
po 31tygodniach na ostatniej wizycie pokazało ogólnie +8,8kg , czyli przybieram tyle ile mi zalecił lekarz (ciut powyżej 10kg więcej nie) przy moich predyspozycjach genetycznych ;D

chociaż po ostatnim bogatym w różne dania weekendzie mam wrażenie że już jest po wyżej 10 Xd

Marcia ooo to może i ja ograniczę picie.. może to coś pomoże.. bo to lekka przesada już zaczyna się robić z tą moją wagą :baffled:
bakalia wow!! tylko 10kg ja 2x tyle zaraz złapie :szok: boję się iść na wizytę bo lekarz będzie krzyczał :wściekła/y:

mnie moja waga też przeraża. w poprzedniej ciąży przybyło łącznie 16 a teraz... aż strach pomyśleć co będzie dalej,skoro już jest 14 na plus :/

aninaa wtedy bylas mlodsza i moze bardziej myslalas co jesz. Ja w poprzedniej mialam juz 21 kg, teraz mam 14, wiec w sumie sie ciesze

fazer a Ty sobie jesz na co masz ochote czy cisnienie masz nie takie? ja przez wysokie strasznie na wadze wychodzilam. Pociesze Cie, na pewno jak karmic bedziesz to zrzucisz;-)

Ostatnia edycja:
Ja już 12,9kg na plusie. Oczywiście GIN, delikatnie i taktownie zasugerował, że troszkę za dużo -hehhe- jakbym sama o tym nie wiedziała:-D.Ale jakoś nie czuję tej wagi aż tak mocno.I sobie tłumacze, że nie jest źle;-). I właśnie wcinam bagietkę z serem żółtym i piję ciepłe kakao- a co mi tam.

reklama
Niki ja tak się przyzwyczaiłam że mam coś do przekąszenia przez cały dzień, że jak widzę jak coś się kończy to koniecznie wyciągam P. i do sklepu marsz ;D

Do góry