reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

ja mam 103 w brzuchu. I 12 kg na plusie. Jak 1 kg na miesiąc będę tyć to będę szczęśliwa :) Oby 80 nie przekroczyć, bo będę zła :) Mam jeszcze 4kg zapasu i 10 tyg przede mną.
Ale patrząc na to jak wpierdzielam to wizja nei jest zbyt optymistyczna.... :-p

reklama
wow to chyba ja jestem w czołówce :szok: przestałam jeść słodkie.. zaczęłam się ograniczać.. dziś po 4 tyg. po ostatnim ważeniu weszłam na wagę i jest +16,5kg ginekolog mnie zabije... :szok: przez te ostatnie 4 tyg. przytyłam 3,5kg :angry: ja tą wagę chyba wyrzucę.. a u gina będę kłamać :wściekła/y:

fazerkam a nie zapisuje Ci lekarz poprzednich wag w karcie? Mi za każdym razem po ważeniu w gabinecie zapisuje więc chociaż bym chciała coś zamaskować to się nie da ;)

64 kg.. :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Od 3 dni młuce słodkie...
rekord: 4 kremówki papieskie, 3 WZ-tki, paczka ptasiego mleczka z Milki, do tego dwie filizanki kawy... i na koniec dnia mega ZGAGA

ciśnienie 100/40
praca serca 104

chyba zapisuje w karcie którą on prowadzi i ma ją u siebie w gabinecie.. tutaj nie ma takich kart ciążowych jak w Polsce :-)
hej, to może i lepiej.Bo jak ja w swoją kartę zaglądam jak mi waga do góry idzie:-D, to dołka łapię;-).Za tydzień wizyta i coś czuję, że nie będzie mi do śmiechu, jak mi GIN zwróci uwagę, że za dużo przytyłam. A podobno te 3 ostatnie miesiące dają największe skoki wagi.I coś czuję, że do 20kg dobiję. Ale co mi tam:-).A ostatnio mam straszną ochotę na kwaśne-mam ogromny słoik ogórków kiszonych mojej babci-pychota i wciągam pomarańcze:-)

reklama
ja wolę nie mierzyć, ale na pewno więcej :-p dobrze, że na wadze ciągle +6 kg tylko, dzięki cukrzycy, chociaż mnie skręca jak piszecie o jedzeniu słodyczy

Do góry