reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mój dom, moje mieszkanie

Joasiek projekt super:tak::-) fajne rozwiązanie, no i skrzynie na pierdółki napewno sie przydadzą:tak:;-):-)

róże pieknie będa wygladały , a na dodatek kwitną od czerwca do późnej jesieni:tak: ja lubie tez clematisy, ale ponoc tudne w hodowli sa, bo "nogi" lubia miec w cieniu, a "głowę" w słońcu:tak:

reklama
róże pieknie będa wygladały , a na dodatek kwitną od czerwca do późnej jesieni:tak: ja lubie tez clematisy, ale ponoc tudne w hodowli sa, bo "nogi" lubia miec w cieniu, a "głowę" w słońcu:tak:

O, dobrze wiedzieć, dzięki rosmerta za te informacje :-D no to u mnie odpadają, bo od "nóg" do "czubka głowy" pełne słoneczko, a w dodatku ze mnie na razie ogrodnik jak z koziej.............. no i ziemia raczej kiepska.... więc musze mieć mało wymagające roślinki :rofl2:

fajnie Joasiek!:tak:
a moze bys sobie posadziła glicynie japońską? pieknie rosnie na takich kratkach :tak: ja tez mam ale przy domku, na razie jest bardzo mała

fajnie Joasiek!:tak:
a moze bys sobie posadziła glicynie japońską? pieknie rosnie na takich kratkach :tak: ja tez mam ale przy domku, na razie jest bardzo mała
dobra spadam bo mi w lidlu wykupią produkty :cool2::-D

Joasiek, super pomysł :tak:

A ja mam zlew już zamontowany, dokupiłam dziś jeszcze podajnik do płynu do naczyń - super sprawa :-)

Kasiad bardzo praktyczne rozwiązanie :tak: Sama też jak kupowałam zlew, to zastanawiałam się i nad jednym i nad drugim czy sobie nie zrobić u siebie :tak:

Kasiu zlew i nowy blat prezentują się super:tak: Praktyczne rozwiązania widzę też trafione w 10;-)

Ten wątek to ja przekopie wzdłuż i wszerz jak będę budowała/urządzała własny dom/mieszkanie, bo to ogromna skarbnica wiedzy od ogrodu po kuchnie;-)

Dziewczyny potrzebuję porady, bo się waham :confused:
Kupiliśmy dziś tapety do przedpokoju (pomarańcz muśnięty jasnym brązem), teraz jesteśmy na etapie wybierania kafli na podłogę, a konkretnie chcemy kupić gres. No i podobają nam się 2 rodzaje gresu i nie wiemy na co się zdecydować. Pierwszy rodzaj to gres polerowany (taki na wysoki połysk w kolorze beżu, taki jak poniżej tylko lekko cieplejszy odcień (ale też jasny):

6d672dd4e3f805c9med.jpg

Drugi rodzaj to też gres na wysoki połysk, ale nie taki idealnie gładki, są małe nierówności, ale naprawdę niewielkie, układany w szachownicę, bez z jasnym brązem.
Oba rodzaje mają wymiar kafli 50x50cm.
No i sama nie wiem, co wybrać. Niby bardziej mi się podoba ta szachownica, ale czy taka szachownica z dużych kafli będzie wyglądała dobrze na małej powierzchni :confused::confused::confused:
Rozrysowałam na szybko, byle jak w Paincie, jakby to wyglądało, żebyście miały wyobrażenie mojego przedpokoju. Myślicie, że dobrze to wygląda :confused: (to miniaturka, można sobie powiększyć)

Te duże przestrzenie nie należą do przedpokoju, przedpokojem jest ta powierchnia, która jest w kaflach. Dodam, że w przedpokoju mam szafę suwaną w kolorze jabłoni. Help :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu u mnie T ma takie z dużym połyskiem gładkie na korytarzu jak się wchodzi ....wchodzą troszkę do dużego pokoju i w kuchni jak dla mnie bardzo ładne :tak:i taki sam kolor jasny jak pokazałaś na zdjęciu :tak:

ja bym wybrała jednolity kolor nie szachownice ale to zalezy od gustu :sorry2:

Do góry