reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Kasiu, to sporo wydatkow przed WAmi, ale to co juz kupiliscie brzmi ciekawie. Mysle, ze efekt koncowy bedzie rewelacyjny - pamietam jak pokazywalas ostatnio zdjecia po remoncie korytarza. Taki maz w domu to skarb.
Oliweczka, zaslonki bardzo ladne.
Oliweczka, zaslonki bardzo ladne.
I mnie czeka remont a raczej malowanie kuchni i pokoju syna.Z kuchniąnie mam problemu bo malowana jest na brzoskwiniowy kolor i chciałabym pomalować tak samo,może troszkę ciemniej.natomiast pokój syna jest niebieski,meble mają fronty niebieskie i jest tak jakoś zimno,marzy mi się taki fiolecik lub wrzosik,synowi też się podoba,tylko niewiem czy ten kolor będzie pasował do tych niebieskich mebli?
A Wy co o tym sądzicie?
A Wy co o tym sądzicie?
Oliwieczka przesliczne te zaslony.....
Kasiad to znowu balagan sie szykyje....uffff.... za to jaki efekt bedzie.....ale i tak nie zazdroszcze
Pamietam jak rodzice robili remont lazienki...tez duzo wczesniej zaczeli kupowac wszystko......tak jest o wiele latwiej......
deska wolnoopadajaca super....osobiscie nie mam a le znajoma ma i zaluje ze takiej nie kupilismy/....
Kasiad to znowu balagan sie szykyje....uffff.... za to jaki efekt bedzie.....ale i tak nie zazdroszcze
Pamietam jak rodzice robili remont lazienki...tez duzo wczesniej zaczeli kupowac wszystko......tak jest o wiele latwiej......
deska wolnoopadajaca super....osobiscie nie mam a le znajoma ma i zaluje ze takiej nie kupilismy/....
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Oliwieczka zaslonki zajefajne
Kasiad remontu niezazdroszcze bo sama jestem po remoncie pokoju od Chrisa jeszcze pare rzeczy musze dokupic bo wiadomo wszystkiego naraz sie nieda i ja tu ledwo oddech zlapalam a maz chce mi pokoj stolowy rozkopac
i do tego meble wywalic i w jego pomysle niema miejsca na akwarium ktore mamy rogowe 

Kasiad remontu niezazdroszcze bo sama jestem po remoncie pokoju od Chrisa jeszcze pare rzeczy musze dokupic bo wiadomo wszystkiego naraz sie nieda i ja tu ledwo oddech zlapalam a maz chce mi pokoj stolowy rozkopac

Przepraszam Was, że tutaj o tym piszę , lecz potrzebuję rady . Kupiłam nową mikrofalówkę .
Chciałam zrobić w niej popkorn, lecz folia z opakowania spaliła się i jak otworzyłam wyleciał dym . Smród w całym domu, a w dodatku w mojej mikrofalówce śmierdzi spalenizną . Chciałam się zapytać , czy z tego powodu trzeba wymieniać jakieś części w mikrofalówce, czy może są jakieś domowe sposoby, aby zapach spalenizny zniknął ? Bardzo Was proszę o szybko odpowiedź !
Chciałam zrobić w niej popkorn, lecz folia z opakowania spaliła się i jak otworzyłam wyleciał dym . Smród w całym domu, a w dodatku w mojej mikrofalówce śmierdzi spalenizną . Chciałam się zapytać , czy z tego powodu trzeba wymieniać jakieś części w mikrofalówce, czy może są jakieś domowe sposoby, aby zapach spalenizny zniknął ? Bardzo Was proszę o szybko odpowiedź !

agusia9915
Matka wariatka
woda z cytryna i włącz mikrofale ..przetrzyj szmata i powtórz czynnosc;-)
Ja
W kuchni mam przepiękne płytki marokańskie. Kupiłam je w rewelacyjnej cenie w internecie w sklepie www.alekafelki.pl. W sklepie mają bardzo duży wybór płytek, także na pewno będzisz miała w czym przebierać.
Kurczę ie moge się zdecydowac na rodzaj i kolor płytekmam łeb jak sklep od tego oglądania
Mysia a Wy jakie płytki macie w kuchni?...chyba nie jestem zbyt ciekawska...interesuje mnie jeszcze twoja kuchniamoze dodasz jakies fotki?
![]()
W kuchni mam przepiękne płytki marokańskie. Kupiłam je w rewelacyjnej cenie w internecie w sklepie www.alekafelki.pl. W sklepie mają bardzo duży wybór płytek, także na pewno będzisz miała w czym przebierać.
reklama
Dobry pomysł
nie mogę się doczekać, aż Wam opowiem jak się urządziłam, ale na odbiór mieszkania muszę jeszcze chwilę poczekać
ale na takie mieszkanie warto czekać, duże, przestronne, 3 pokojowe, tak, żeby każdy miał kawałek własnej przestrzeni (aż dziwne, że udało mi się znaleźć coś w takiej cenie tak blisko centrum). Lokalizacja bardzo fajna, zielona, blisko jest przystanek, więc dojazd do miasta nie stanowi problemu
ale najbardziej podoba mi się ta zielona okolica i obecność lasku. Z pewnością nie zabraknie mi miejsca do biegania i spacerów. Family House zrobili kawał dobrej roboty