reklama
mysia23
mama dwójeczki
Kasia, ja bym wybrała ten gres polerowany...płytki jakie by nie były trzeba sprzątać...wiem to, bo sama szukałam jak "najmniej brudzących", a w toku mieszkania i tak wime, ze czy były by te czy inne to i tak myje codziennie...w bloku nie naniesiesz tyle piachu by sie ślizgać...
Wariant z szachownicą na tak niewielkiej powierzchni chyba nie jest efektowny, no ale to rzecz gustu
Joasiek super rozwiązanie wymyśliłaś...a te skrzynie na pierdółki to fajna i na pewno przydatna sprawa
Wariant z szachownicą na tak niewielkiej powierzchni chyba nie jest efektowny, no ale to rzecz gustu
Joasiek super rozwiązanie wymyśliłaś...a te skrzynie na pierdółki to fajna i na pewno przydatna sprawa
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Dziewczyny mam pytanie. Chciałabym kupić takie coś na czym będzie można zamocować firankę, np. tzw. zazdrostkę. Nie wiem jak to się nazywa i gdzie tego szukać
Jakbyście znalazły na Allegro np. to byłabym bardzo wdzięczna
Chodzi mi o coś takiego:
Edit: Znalazłam
KARNISZ ZAZDROSKA FIRMA WERA (675719039) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko ciekawe czy ja takie coś znajdę tutaj

Chodzi mi o coś takiego:

Edit: Znalazłam

KARNISZ ZAZDROSKA FIRMA WERA (675719039) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko ciekawe czy ja takie coś znajdę tutaj

Ostatnia edycja:
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no widzisz Wolfia jak szybko znalzłas
własnie tez musze sobie kupic te zazdrostki
ale moze na jesień na razie mam tylko roletki.

Ja mam wszędzie tylko rolety i tak zostanie. Taki styl mi się podoba, firanki mi się znudziły. Kiedyś miałam, ale obecnie jestem pewna - żadnych firanek i żadnych zasłon
Choć te, które wkleiła WolfiA nawet mi się podobają 
U nas remont właściwie z grubsza zakończony. Tzn tapety położone, kafle też, wysprzątane. Teraz tylko musimy kontakty i włączniki światła wymienić, bo stare nam się opatrzyły. No i pomalować framugi i drzwi. Zaczęliśmy malować - Tomek kupił jasno beżową farbę. Ale po pomalowaniu 3 framug stawierdziłam, że nie podoba mi się ten kolor - farba niby pasuje do reszty, ale wygląda jak pożółkła biała farba
Musimy coś innego wymyślić.
Acha. U rodziców podpatrzyłam listwy na kanty ścian - wygląda to dość estetycznie i zabezpiecza tapetę - nie będzie się tak łatwo darła, bo zawsze zaczyna się od wystających kantów ścian, a już Oliwka próbowała mi nową tapetę skubać
musiałam ją okrzyczeć, bo prośbą nie docierało!

U nas remont właściwie z grubsza zakończony. Tzn tapety położone, kafle też, wysprzątane. Teraz tylko musimy kontakty i włączniki światła wymienić, bo stare nam się opatrzyły. No i pomalować framugi i drzwi. Zaczęliśmy malować - Tomek kupił jasno beżową farbę. Ale po pomalowaniu 3 framug stawierdziłam, że nie podoba mi się ten kolor - farba niby pasuje do reszty, ale wygląda jak pożółkła biała farba

Acha. U rodziców podpatrzyłam listwy na kanty ścian - wygląda to dość estetycznie i zabezpiecza tapetę - nie będzie się tak łatwo darła, bo zawsze zaczyna się od wystających kantów ścian, a już Oliwka próbowała mi nową tapetę skubać

WolfiA ładna fotka. Ja ma wszędzie na razie tylko srebrne żaluzje i myślę intensywnie nad jakimiś firankami ale chciałabym coś w nowoczesnym stylu i na razie nie wymyśliłam co by to mogło być![]()
Może rolety rzymskie?
Rolety rzymskie Paris 130x180cm-Roleta rzymska HIT (667974162) - Aukcje internetowe Allegro
rolety rzymskie,żaluzja rzymska,zasłony,zasłona (671700820) - Aukcje internetowe Allegro
Jak urządzaliśmy mieszkanie parę lat temu chciałam kupić coś pomiędzy firanką a roletą.

W sypialni i salonie mamy rolety w taki stylu:
Załączniki
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a ja cichutko, żeby nie zapeszyć, szepnę że pojawiła się szansa na własny domek :-)
na razie sama w to nie bardzo wierzę... ale babcia i rodzice każą się budować :-)
świetna wiadomość

a jesli chodzi o rolety to mi sie podobają roleytki+ same zasłonynp. białe przewiewne delikatne itp,.:-)