reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

..:: Młode Mamy Weteranki ::..

femme nie wiem nawet dokładnie kiedy zaczęłam, ale jak już zaczęłam to i tak nie pisałam regularnie :no::-p tak od czasu do czasu coś napisałam :tak:

reklama
haha widzę że mój tytuł się przyjął :-p hihihi

super.. no to i ja jestem obecna :-p .... :-)
ja na MM jestem ok 1,5 roku
wcześniej pisałam ale sie nie wbiłam w tematy :-p ale tak na stałe na MM to właśnie od chyba listopada 2010 na mm piszę :-)

Ostatnia edycja:
No a ja z tych czasów co Femme i Snoopy... Oj była wtedy "banda" dziewczyn... Pamiętam :-D I tak jak Femme iedyś pisała... Piwkowanie przed komputerami było... Ja wtedy soczki bo w ciąży ale wtedy tak tego trollowania nie było... A ANETKI też z tamtych czasów nie pamiętam...:sorry2:

Tak sobie poprzeglądałam i w styczniu 2009 na pewno pisałam :tak: nie wiem czy wcześniej, bo jeszcze do tego nie doszłam :-p no i nie wiem czy wtedy w miarę systematycznie pisałam.

KASIAF, SNOOPY - my to tu najstarsze chyba jesteśmy póki co jeżeli chodzi o staż :-p ciekawe co z resztą dziewczyn z tamtych czasów się dzieje :sorry:

Nie ma co się teraz ze stażem przebijać:-p ja jakoś kilka mieś po porodzie z Alą przestałam pisać bo za bardzo mi się życie wtedy skomplikowało...

Wampi Ala po urodzinach chodziła jeszcze 2 dni i sobie życzenia kazała składać i o prezenty się upominała:-p

wiecie co dziś dzień bez tabletki, skurcze były ale nie za silne, więc wyciągnełam męża na lody:-D (2km zrobiliśmy:-D) Ala dumnie z M za rękę szła cały czas, mnie po drodzę ze 3 razy skurcze złapały i doopa...:dry: teraz latam sprzatam, piorę... doopa...:-D no żesz:-D

Snoopy to mówiłam bierz męża w obroty może na Ciebie podziała mi się skurcze rozkręciły:) Spróbuj co Ci szkodzi:p

reklama
FEMME a ty nie jesteś na zamkniętym z nimi? OLEŃKA tam jest jeszcze przecież ;-). Ostatnio z UMI o paskach wybielających takich jak OLEŃKA pisałyście, więc byłam pewna że jesteś tam...

Do góry