reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mlode Mamusie

No to gratuluje!!!!! JA poki co tez jestem zareczona. Slub planujemy wstępnie na czerwiec.
Dla mnie jednak nie bylo to niespodzianka bo wiedzialam ze mamy sie zareczyc, ktoregos dnia przyszedl z pierscionkiem i zrobil to juz oficjalnie :)
Marzenia malej dziewczynki o niespodziewanych oswiadczynach legly w gruzach. No ale coz takie zycie. :)

reklama
ja w ogole sie nie spodziewalam, takiego szoku dawno nie przezylam, no moze jak dowiedzialam sie o ciazy:))ale naprawde jestem baaardzo szczesliwa:)

Witajcie Dziewczynki!
Milla tak jestem tu na stale ale jest ciezko chyba poczatki zawsze takie sa.Mam nadzieje ze juz niedlugo sie skoncza te problemy.
Marthusia wooooooooooooow wielkie gratulacje!duzo szczescia:) a kiedy planujecie slub????????
Co sie dzieje z reszta Mamus???????????? :)

Ja zaglądałam do watku cały czas, ale jakoś nie chciało mi się pisać :( Ale już nadrabiam. Święta spędziliśmy u Mojej rodzinki, było całkiem nieźle. Choć bardzo bałam się tych Świąt to jakoś szybko zleciały i nie było źle. Wczoraj byliśmy na mszy dla Mojego bratanka Gabriela z okazji roczku. Tam to się dopiero ubawiliśmy jak zaczęli w kościele śpiewać pieśni a Gabriel zaczął tańczyć :D :D :D Potem kilka głębszych (ja nie :) ) i do domciu. 25. 12 miałam jakiś "atak" i zaczęłam płakać, wręcz wyć, niewaidmo dlaczego. Tak po prostu... chyba wsyztsko co do tej pory we mnie siedziało, obawy, lęki i smutki po prostu wybuchły, ale już jest lepiej. Choć wciąż chodzę rozdrażniona i czasem mam "dołki". Dawidek praktycznie przesypia całe dnie. w ciągu dwóch tygodni miał 3 ataki epilepjsi, które mogły doprowadzić go do śmierci, ale sytuacje zawsze są szybko stabilizowane. Cóż jeszcze o Nim ? Jest coraz gorzej, ma majkai. W Wigilię ni z tąd ni z owąd wypalił " Wszyscy umrzemy, bo jesteśmy w pułapce....". Kiedy moja mama zapytałą się o co mu chodzi to nie odpowiedział. Często kogoś woła, mówi od rzeczy.....
Odbiegając do tematu to zrobiliśmy sobie z Rafałem małą sesyjkę i zaraz zamieszczę zdjęcia na forum (reszta jest na moim blogu). Co jeszcze ? Acha jeśli możecie to sprawdźcie czy działa wam ten filmik :
http://media.putfile.com/filmikGAJA-002
dzisiaj nagrałam jak Gaja wyrabiała i zamieściłam go na internecie, ale, że ja mam zwolniony to nie wiem czy działa. Trzeba chwilkę poczekać.
A tak wogóle to Marthusia serdecznie grauluję !! Wierzę, że jesteś w szoku. Też bym chciała taki prezent pod choinkę :( No, ale cóz ..... Nie dane mi jeszcze było teraz, jeszcze trochę poczekam :)

dziekuje dziewczynki:*
Maggusia, slub chcialabym miec w przyszle swieta Bozego Narodzenia, jesli sie uda to nawet polaczony z chrztem Fasolki, ale zobaczymy...to tylko takie marzenie moje
Mama Boo, zdjecia przesliczne, do twarzy Ci z brzuszkiem:)

Jak byliśmy na tej mszy z okazji roczku Gabriela to były jeszcze dwa chrzty przy okazji - 26.12. Fajnie w Święta tylko czy nie za dużo będziecie mieli na głowie, Święta, chrzest i jeszcze do tego potem Sylwester ? Ja bym się bała.... My planujemy ochrzcić w lato. Góra wrzesień... A co do Mojego brzuszka to może mi i do twarzy jednak wolałabym żeby był już marzec 200......7 i mieć płaski :D :D :D

mysle, ze jesli bysmy bardzo chcieli to damy razde:)zamiast dwoch imprez bedzie jedna duza:0a i napewno rodzice by pomogli. a problem jest tylko w tym, ze nie wiem czy polaczenie slubu z chrztem jest mozliwe, w koncu to dwie zupelnie inne uroczystosci.

Ja tez juz bym chciala przyrzucic biodroweczki :) Mam tyko nadzieje ze uda mi sie szybko powrocic do starej figury.
KingoP podobne terminy narodzin fasolek mamy

reklama
A ja juz sama nie wiem na ktorego mam termin.Pierwsze gin powiedziala mi ze na 14-15 marca i tak tez wychodzilo mi z obliczen a ostatnio wziela swoje kolo ginekologiczne i wyliczyla mi na 21 marca.
Ladnie to wszytsko dziwne.Weszlam tez sobie ostatnio na stronki zeby onliczyc i nadal wychodzi mi 14-15 marca:) a gin w karte wpisala mi 21 marca.To ja juz sama nie wiem jak one to licza.

Ja tez juz tesknie za biodrowkami szpileczkami itd hihi ale wiem ze kiedys zatesknimy wszystkie za kopniaczkami i brzuszkiem ;) prawda??????????Nawet za tymi nocami nie przespanymi hihi

Do góry