reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
ja bym chciała 4 :-D:-D
tomek właśnie wrócił i mówi, że jacyś "fachowcy" przyszli i mierzą coś na dole, najprawdopodobniej to od centralnego, matko a miało być do końca października zrobione a oni dopiero będą robić :wściekła/y::wściekła/y:

Witam!!!
Edis ale Anulka ci zrobila niespodzianke z tym spaniem:tak: mialam nie zagladac na watek o gotowaniu ale juz zajrze i przeczytam co tam nasmarowalas odnosnie tortu:-p

Nocka spoko ,obudzil sie tylko raz o 2:30 na papu ale zjadl tylko 120ml a zawsze je 180ml nie mial sily jesc bo zasnal za chwile.
Potem kwekal przez sen wiec wstalam patrze a on spi zawinal sie w koldre i mu przeszkadzalo tylko poprawilam i dalej lulal do 7:10.

A ja juz troche posprzatalam pranie sie pierze,teraz ide skladac suche.

Maly lula ale kurde ile krzyku bylo za nim zasnal:szok:przewaznie zasypia normalnie a dzis:eek::eek::eek:no ale bez smoczka (w poniedzialek bedzie 2tyg:tak:)

Zupy ogorkowej nie dawalam,ale chyba nie dlugo mu dam troszke ,chyba nie powinno mu nic byc :))

Hehe, Sara, a moze Cie jeszcze mąz przekona do wiekszej gormadki;-)Moj tez sie dobrze sprawuje, dzis dwa razy juz karmil malego łyzeczka (dla niego to atrakcja, nakarmic w weekend dziecko, bo normalnie to tylko raz mu daje na wieczór butle). Kupy tez on przewija (no chyba ze go nie ma w domu):-D

ewelcia - zxazdroszcze ci z tym smokiem:tak:Juz masz najgorsze za sobą.

bansikxd - hmmm, całkiem realne, bo się jakos rozszalelismy z tym seksem...;-)Odbijamy długą przerwa (bo jak mialam pokarm w piersiach, to jakos nie moglam sie przemóc i zreszta nie mialam ochoty). Hehe, 7,5 mca przerwy - wy wiecie jakie są teraz rewelacyjne odczucia:-D:tak::tak::tak:normalnie tylko czekam, zeby maly poszedl spac:-D

Moonik do wieczora juz nie daleko:-D:-D:-D.
a moze Ty zaczniej odzwyczajac malego od smoczka .......... najpierw w dzien......jak sie uda to w nocy tez :))
Moj wlasnie zasnal,bez problemu,ale przed poludniem dal koncert!!

Moj m tez karmi a i jak trzeba to przewinie ale jak kupa jest to nie zabardzo ma checi,ale czasmi przewinie-mogly czesciej a nie raz na tydzien:-pale ogolnie zawsze mowi ze Szym robi bardziej smierdzace kupy niz kiedys.

Ja też na swojego chłopa nie mogę narzekać, zajmuję się domem na równi ze mną, albo i jeszcze więcej. Ja mogę wybyć z domu na cały dzień on bez problemy zajmie się Zośką bo Okarem to juz nie trzeba się zajmować. Do tego posprząta, ugotuje coś prostego i pranie wstawi, w nocy tylko on wstaję, a jak chce iść na imprezkę to jeszcze mi taksówke zamówi zebym się po nocy nie włóczyła. A najważniejsze to jest to że jest dobrym człowiekiem i dobrze ze tego nie czyta bo by w piórka obrósł

Edis my nie dajemy ogórkowej, ale ja to raczej karmie małego tak "książkowo" :tak:
Sara takiego męża to pozazdrościć tylko ;-) no na każdy facet ma coś z hazardzisty :tak: mój też czasem mecze obstawia :tak: a co do dzieci to zawsze chciałam 3 ale teraz uważam że max 2 :-D:-D
Ewelcia super że małemu dobrze idzie oduczanie się smoczka :tak:
moonik demon seksu?? hehehe a ja odwrotnie rok przerwy i nie mam jakoś ochoty na seks wogóle :-(
Ivaz ale skarb masz w domu :tak:

reklama
Do góry